• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftama göre beta hcg değerleri düşük

15.12.2019 tarihinde (BAT) kan testinde 9.0 çıktı sonucum ertesi gün doktora gittim muayane etti cuma gel dedi vajinal ultrasonla baktı henüz kese yok dedi, kan testine yönlendirdi. 20.12.2019 Sonuç 55.3 çıktı. Telefonda konuştuk düşük fena değil dedi haftya cuma adet olmazsan tekrar geldi.Ne düşünüyorsunuz kızlar yardımcı olun

çok ta kötü değil sonuç

15.12.2019 tarihinde (BAT) kan testinde 9.0 çıktı sonucum ertesi gün doktora gittim muayane etti cuma gel dedi vajinal ultrasonla baktı henüz kese yok dedi, kan testine yönlendirdi. 20.12.2019 Sonuç 55.3 çıktı. Telefonda konuştuk düşük fena değil dedi haftya cuma adet olmazsan tekrar geldi.Ne düşünüyorsunuz kızlar yardımcı olun
kese ivin bence 1 hafta bekle anca yukselir

Canım bugün gittim gördük çok şükür keseyi 5+2 günlükmüş haftaya da bebeği görmeye gitcem inşallah
Çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına alırsın inş♥️ benimki dış gebelikmiş teşhis konuldu bugün hastaneye yatışım yapıldı

Çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına alırsın inş♥ benimki dış gebelikmiş teşhis konuldu bugün hastaneye yatışım yapıldı
Yaaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm 😞 Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bi gebelik ve çocuk nasip etsin inşallah

Back