• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftama göre beta hcg değerleri düşük

ozgkhn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
32
11
88
Merhabalar sat 1 kasım yani şuan 7 haftalık hamileyim fakat beta hcg değerlerim haftama göre çok düşük ve yavaş ilerliyor doktor bu değerlerle kesenin görünmeyeceğini biraz daha beklememiz gerektiğini söyledi ama bu belirsizlik benim canım sıkmaya başladı artık. Beta hcg değerlerim şu şekil;
2 aralık: 14.41
4 aralık: 17.03
9 aralık: 31.09
13 aralık: 128.14
16 aralık: 223.64
23 aralık: 739.73
Varmı böyle bi durum başına gelen??

Dengesiz bir artis var hic bilmiyorum ne anlama geliyor. Keske bi doktora danissaniz

Merhabalar sat 1 kasım yani şuan 7 haftalık hamileyim fakat beta hcg değerlerim haftama göre çok düşük ve yavaş ilerliyor doktor bu değerlerle kesenin görünmeyeceğini biraz daha beklememiz gerektiğini söyledi ama bu belirsizlik benim canım sıkmaya başladı artık. Beta hcg değerlerim şu şekil;
7 haftalık değildir büyük ihtimalle geç döllenme olabilir benim de sat 11 Kasım 6 haftalık olmam lazım ama kese görünmedi bende de doktor daha yeni olabilir dedi yani geç döllenmeden kaynaklanıyor bence 1850 çıktı en son hcg değerim ama göremedik keseyi

kanama falan var mi dikkat et dis gebekik olabilir mi

Bu arada artışlar gerçekten çok az 2 günde hemen hemen 2 katına çıkması lazım sizin 14 ten 17 ye yükselmiş doktor buna birşey demedi mi acaba

Kimyasal gebelik gibi yükselmiş. Ama sonra 739a çıkmış kimyasalda bu kadar yükselir mi bilemedim. Vajinal ultrasonla bakılsın. Dış gebelik filan olabilir.

7 haftalık değildir büyük ihtimalle geç döllenme olabilir benim de sat 11 Kasım 6 haftalık olmam lazım ama kese görünmedi bende de doktor daha yeni olabilir dedi yani geç döllenmeden kaynaklanıyor bence 1850 çıktı en son hcg değerim ama göremedik keseyi
5000 sen önce göremez

Peki geç döllenme olsa bile son beta değerlerin 2 katı artması gerekmiyomu ?

Kimyasal gebelik gibi yükselmiş. Ama sonra 739a çıkmış kimyasalda bu kadar yükselir mi bilemedim. Vajinal ultrasonla bakılsın. Dış gebelik filan olabilir.
Kimyasal olsa bu zamana kadar sonlanırdı diye düşünüyorum ilk haftalarda vajinal ultrosonla bakıldı bişey göremediler

1200 1500 civarı görünür demişti bi doktor son gittiğimde göremedik 1850 çıkmasına rağmen haftaya gel dedi bakalım çarşamba günü gitcem hayırlısı olsun görürüm inşallah
Bende 1500 den sonra görünür diye biliyorum sizinki neden görünmedi acaba merak ettim haberdar edin bizi

Kimyasal olsa bu zamana kadar sonlanırdı diye düşünüyorum ilk haftalarda vajinal ultrosonla bakıldı bişey göremediler
Benim beta hcg 900e yaklaştığında vajinal ultrasonla görünmüştü hem kese, hem yolk sac. İhmal etmeyin, dış gebelikse eğer riskli bi durum.

bana duzensiz artis geldi genede ne olur bilemeyiz
15.12.2019 tarihinde (BAT) kan testinde 9.0 çıktı sonucum ertesi gün doktora gittim muayane etti cuma gel dedi vajinal ultrasonla baktı henüz kese yok dedi, kan testine yönlendirdi. 20.12.2019 Sonuç 55.3 çıktı. Telefonda konuştuk düşük fena değil dedi haftya cuma adet olmazsan tekrar geldi.Ne düşünüyorsunuz kızlar yardımcı olun

Back