Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm arkadaşlar İstanbul gaziosmanpaşada oturuyorum haftalık temizlik işi arıyorum şuan tüm günlerim boş güvenilir aileye temizliğe giderim herhafta sizin belirlediğiniz günde eşim 7 yıldır kurumsal şirkette çalışmakta size ordan referans verebilirim
merhaba adım nesrin 40 yaşındayım beylikdüzü barış mahallesinde oturuyorum dilerseniz ben gelebilirim.. 3 yıl boyunca hakim yanında 2 yıl bankacı 3 yılda çocuklu ailenin yanında çalıştım deneyimim var.. size msj çekemiyorum telefon numaranızı verebilirseniz arayabilirm :)
slm bende temizlik işi arıyorum daha önce gittim.referans verebilirim cocuk bakımıda olabilir.kağıthane gültepe levent şişli mecidiyeköy civarları işe ihtiyacım var tşkl
slm bende temizlik işi arıyorum daha önce gittim.referans verebilirim cocuk bakımıda olabilir.kağıthane gültepe levent şişli mecidiyeköy civarları işe ihtiyacım var tşkl