- 4 Kasım 2018
- 26.269
- 108.795
- 598

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
succulentaski yarin sabah kosuya niyet ettim. Kizida alacagim yanima. Ne kadar verimli olur bilmem ama baslamis olurum
9 yasindaKızı derken pusetle mi? Kaç yaşında senin kız?
Benim oğlum 2.5 yaşında geçen hafta sonu babası maç izlesin diye pusetle koşuya çıktım o çok eğlendi ama ben biraz yoruldum![]()
9 yasinda![]()
Zayiflamasi lazim zaten. Fark ettirmeden inceden inceye boyle basliyalimHeee o zaman sorun yok alışsın o da hayatın gerçekleriyle yüzleşsin![]()
Zayiflamasi lazim zaten. Fark ettirmeden inceden inceye boyle basliyalimcikiyoruz simdi. Saat 7 olmak uzere
![]()
DanimarkaAaa sen nerede yaşıyorsun?
Danimarka
Sabah kara rağmen giyindik çıktık.
Sonra çok üṣüdük döndük![]()
O elleri yerimEki Görüntüle 3420593
Kızlar nabiyotsunuz biz yürüyüş sezonunu açtık bensiz yuruyemessin diyen bebemle yürüyoruzesim olmadiginda ikisiyle de çıkıyorum bugün 5nci günüm bu yaz incelme zamanı
![]()
Sabahım guzellesti beeee
Eki Görüntüle 3420593
Kızlar nabiyotsunuz biz yürüyüş sezonunu açtık bensiz yuruyemessin diyen bebemle yürüyoruzesim olmadiginda ikisiyle de çıkıyorum bugün 5nci günüm bu yaz incelme zamanı
![]()
Sorma araba itmek te ayri efor oluyor ama idare ediyoruz esim gündüzleri evde bakalım erkenden çıkarım yine inş.Maşallah adam olmuşlar da yürüyüşe çıkıyorlar![]()
Ben yürürken yazıyorumYani bir ara yürüyemiyordum o yüzden yazamıyordum şimdi yürüyorum yine yazamıyorum![]()