Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Benim de 11bindi bugün,
Aynıyız yarın 15 bın yaparız inş
Evdede devam edebilirsin canım ben çoğu zaman evde yürüyorum güzel rakam yinede temiz hava çok güzel
evde telefonu hiç almıyorum hep sabıt aynı yerde tlfn adım tamamlamak icin taşıyabılırim . sağol Kızz dur kalkayım 10 Dk da olsa ev içi yapayım bu cumartesı 2 kg gitmeli

Geçen hafta 100 gr gitti sadece telafi etmek için hedefi yükselttim ne versem kar kardır
Gerçekçi hedefler koyun diyor uzmanlar haftada sağlıklı olan 1 kilo gram bence nerede hata yaptın mesala gözden geçirdin mı o haftayı ?hatalarını bularak ve onları yapmayarak daha güzel irerlersin gibime geliyor naçizane fikrim

Teşekkürler yorum ve fıkırlerin için Ödem e meyilli vücudum var tuz hıc kullanmasam iyi ..az yürüdüm evde spor yaptım ama yürüyüş ü kar var dıye bahane ettım.bu hafta telafı edıyorum 2 kg 1 ı ödem 1 kg kılo olarak gidecek 73 ü görmeliyim göreceğim yaaa amma abarttım görürüm görürüm

İkisi kombine bilet gibi malesef zamanında aynı düşünce bendede vardı ictigin su miktarı bile o kadar önemli ki ben şu içmeyi sevmem su ya dikkat ettiğim hafta çok güzel kilo veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…