• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Benim de 11bindi bugün,
Aynıyız yarın 15 bın yaparız inş ✌️
Evdede devam edebilirsin canım ben çoğu zaman evde yürüyorum güzel rakam yinede temiz hava çok güzel 😊
evde telefonu hiç almıyorum hep sabıt aynı yerde tlfn 😁😁 adım tamamlamak icin taşıyabılırim ☺️🤭🤭. sağol Kızz dur kalkayım 10 Dk da olsa ev içi yapayım bu cumartesı 2 kg gitmeli ✌️

Geçen hafta 100 gr gitti sadece telafi etmek için hedefi yükselttim ne versem kar kardır 🤣
Gerçekçi hedefler koyun diyor uzmanlar haftada sağlıklı olan 1 kilo gram bence 😊 nerede hata yaptın mesala gözden geçirdin mı o haftayı ?hatalarını bularak ve onları yapmayarak daha güzel irerlersin gibime geliyor naçizane fikrim 🤗

Gerçekçi hedefler koyun diyor uzmanlar haftada sağlıklı olan 1 kilo gram bence 😊 nerede hata yaptın mesala gözden geçirdin mı o haftayı ?hatalarını bularak ve onları yapmayarak daha güzel irerlersin gibime geliyor naçizane fikrim 🤗
Teşekkürler yorum ve fıkırlerin için 🤗 Ödem e meyilli vücudum var tuz hıc kullanmasam iyi ..az yürüdüm evde spor yaptım ama yürüyüş ü kar var dıye bahane ettım.bu hafta telafı edıyorum 2 kg 1 ı ödem 1 kg kılo olarak gidecek 73 ü görmeliyim göreceğim yaaa amma abarttım görürüm görürüm

Teşekkürler yorum ve fıkırlerin için 🤗 Ödem e meyilli vücudum var tuz hıc kullanmasam iyi ..az yürüdüm evde spor yaptım ama yürüyüş ü kar var dıye bahane ettım.bu hafta telafı edıyorum 2 kg 1 ı ödem 1 kg kılo olarak gidecek 73 ü görmeliyim göreceğim yaaa amma abarttım görürüm görürüm
İkisi kombine bilet gibi malesef zamanında aynı düşünce bendede vardı 🤣 ictigin su miktarı bile o kadar önemli ki ben şu içmeyi sevmem su ya dikkat ettiğim hafta çok güzel kilo veriyorum

Back