- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Saol canım hareketli bir gündü zeytine gittim bütün evi temizledimMaşaallah sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saol canım hareketli bir gündü zeytine gittim bütün evi temizledimMaşaallah sana
Allah kolaylık versinSaol canım hareketli bir gündü zeytine gittim bütün evi temizledim
Amin canım cümlemize sen nasılsın iyilesebildin miAllah kolaylık versin
Ayağına sağlık canımBenim de 11bindi bugün,
Çok yorgunumAyağına sağlık canım
Çok şükür canım iyi sayılırımAmin canım cümlemize sen nasılsın iyilesebildin mi
Bende uyuyamıyorum yorgunluktan gittimi misafirlerÇok yorgunum
GittilerBende uyuyamıyorum yorgunluktan gittimi misafirler
Walla ben yürüdüm ama 11 binde kaldım sebebi kar var çok zorlandım bahane degıl tabıkı iyi geldi iyi yürümenin verdıgı huzur var yarın 15 bın inşEki Görüntüle 2968825
@Arrietty_ Diyette C Capanin Gururu Teyom ASSOSyal Nevreste @N u r @Buralardutluuugdu giz yurudunuz mu bugün hepinizi etiketledim
Evdede devam edebilirsin canım ben çoğu zaman evde yürüyorum güzel rakam yinede temiz hava çok güzelWalla ben yürüdüm ama 11 binde kaldım sebebi kar var çok zorlandım bahane degıl tabıkı iyi geldi iyi yürümenin verdıgı huzur var yarın 15 bın inş
Aynıyız yarın 15 bın yaparız inşBenim de 11bindi bugün,
evde telefonu hiç almıyorum hep sabıt aynı yerde tlfn adım tamamlamak icin taşıyabılırim . sağol Kızz dur kalkayım 10 Dk da olsa ev içi yapayım bu cumartesı 2 kg gitmeliEvdede devam edebilirsin canım ben çoğu zaman evde yürüyorum güzel rakam yinede temiz hava çok güzel
Yarın da 10bin ancak yaparım sanırımAynıyız yarın 15 bın yaparız inş
evde telefonu hiç almıyorum hep sabıt aynı yerde tlfn adım tamamlamak icin taşıyabılırim . sağol Kızz dur kalkayım 10 Dk da olsa ev içi yapayım bu cumartesı 2 kg gitmeli
Neden iki haftada iki çok dedil mi canımAynıyız yarın 15 bın yaparız inş
evde telefonu hiç almıyorum hep sabıt aynı yerde tlfn adım tamamlamak icin taşıyabılırim . sağol Kızz dur kalkayım 10 Dk da olsa ev içi yapayım bu cumartesı 2 kg gitmeli
Havaya giremiyomYürü artık kuzu yaaa özledim bak senle kapismayi
Geçen hafta 100 gr gitti sadece telafi etmek için hedefi yükselttim ne versem kar kardırNeden iki haftada iki çok dedil mi canım
Gerçekçi hedefler koyun diyor uzmanlar haftada sağlıklı olan 1 kilo gram bence nerede hata yaptın mesala gözden geçirdin mı o haftayı ?hatalarını bularak ve onları yapmayarak daha güzel irerlersin gibime geliyor naçizane fikrimGeçen hafta 100 gr gitti sadece telafi etmek için hedefi yükselttim ne versem kar kardır
Teşekkürler yorum ve fıkırlerin için Ödem e meyilli vücudum var tuz hıc kullanmasam iyi ..az yürüdüm evde spor yaptım ama yürüyüş ü kar var dıye bahane ettım.bu hafta telafı edıyorum 2 kg 1 ı ödem 1 kg kılo olarak gidecek 73 ü görmeliyim göreceğim yaaa amma abarttım görürüm görürümGerçekçi hedefler koyun diyor uzmanlar haftada sağlıklı olan 1 kilo gram bence nerede hata yaptın mesala gözden geçirdin mı o haftayı ?hatalarını bularak ve onları yapmayarak daha güzel irerlersin gibime geliyor naçizane fikrim
İkisi kombine bilet gibi malesef zamanında aynı düşünce bendede vardı ictigin su miktarı bile o kadar önemli ki ben şu içmeyi sevmem su ya dikkat ettiğim hafta çok güzel kilo veriyorumTeşekkürler yorum ve fıkırlerin için Ödem e meyilli vücudum var tuz hıc kullanmasam iyi ..az yürüdüm evde spor yaptım ama yürüyüş ü kar var dıye bahane ettım.bu hafta telafı edıyorum 2 kg 1 ı ödem 1 kg kılo olarak gidecek 73 ü görmeliyim göreceğim yaaa amma abarttım görürüm görürüm