Burdayimmm
Topikten kaçacakken geldinBurdayimmmnasılsın nevreste ablam
Yaa nere kaçıyorsunTopikten kaçacakken geldin
Yok onumuzdeki hafta kısmetse inşallah ev bulamamıştık anca artik kısmetse.. yüz yüze sınavım vardı dersleri vermem lazımdı seneyw rahat olmak için ona odaklandım şükür geçen gün girdim hepsini verdim içim rahatladıİyiyim canım sağ olHiç görmedim seni merak ettim
Sen nasılsınTaşındın mı,yerleştin mi
Hayırlı olsun canımYok onumuzdeki hafta kısmetse inşallah ev bulamamıştık anca artik kısmetse.. yüz yüze sınavım vardı dersleri vermem lazımdı seneyw rahat olmak için ona odaklandım şükür geçen gün girdim hepsini verdim içim rahatladı
oyyy kimler gelmişşş
herkesler kaçtı, az kişi yürüyoruz, o yüzdenYaa nere kaçıyorsunbende bı bakayım dediydim
herkesler kaçtı, az kişi yürüyoruz, o yüzden
dönüşün muhteşem oldu yaaaa
Tam dönmedim ya ama yürüyorum benm asıl iş bu hafta var daha taşın yerleş memlekete git sonra hastane yollarıdönüşün muhteşem oldu yaaaa
Eyvallah sağolasın inşallah öyle olurHayırlı olsun canım
Oyy kaptanım seni burda gördüğüme çok sevindimEyvallah sağolasın inşallah öyle olur
Ya bugün bakayım sizlere dedim. Nasılsin kirazlımOyy kaptanım seni burda gördüğüme çok sevindim
Çok şükür iyiyim kuzum,seni gördüm daha iyi oldumYa bugün bakayım sizlere dedim. Nasılsin kirazlım
Daha 2 adimdayim 10 yaparım inşaallahKahve __Kokusu ben bugün erken çıktım yürüyüşe. Yürüyüp geldim
Çok şükür bugunumuze, kafam okadar doluydu ki hicbi yere takilcak durumum yoktu iyimm canım benm çok şükür daha güzel şeyler olur umarım bı sure daha aktif olmayacagim sanırım çok işlerim var arada fırsat buldukça gelirim canım benm. Sende iyi ol hep inşallah bende görünce sevindimÇok şükür iyiyim kuzum,seni gördüm daha iyi oldumsen nasılsın, iyi geldi mi uzaklaşmak herşey yolunda mı
Yaparsın canımDaha 2 adimdayim 10 yaparım inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?