- 28 Haziran 2011
- 61.124
- 153.782
- 898
Bal nevoşumOlamadım canım çünkü covid testim pozitif çıktı.4 günfür karantinadayım
İyiyim çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bal nevoşumOlamadım canım çünkü covid testim pozitif çıktı.4 günfür karantinadayım
İyiyim çok şükür
2 doz aşı oldum canımAma 2.dozdan 10 gün sonra kaptım.2 haftayı tamamlamadımCanımmm kıyamam ya, nasıl oldu ki. Çok geçmiş olsun. Aşı olmuş muydun
Sosyal'imBal nevoşum
Üzüldüm kuzum ya, Rabbim şifa versin. Dikkat et kendine2 doz aşı oldum canımAma 2.dozdan 10 gün sonra kaptım.2 haftayı tamamlamadım
O sebeple hafif geçiriyorum.Ondan covid olduğumu farketmedim
Ameliyat için test yapıldı.Orada çıktı
Sağ ol canım arkadaşımÜzüldüm kuzum ya, Rabbim şifa versin. Dikkat et kendine
Hamd olsun canım iyiyimSağ ol canım arkadaşım
Sende iyisin inşaallah
Çok şükürHamd olsun canım iyiyim
Gecmis olsun canım2 doz aşı oldum canımAma 2.dozdan 10 gün sonra kaptım.2 haftayı tamamlamadım
O sebeple hafif geçiriyorum.Ondan covid olduğumu farketmedim
Ameliyat için test yapıldı.Orada çıktı
Teşekkür ederimGecmis olsun canım
Geçmiş Olsun bir an önce atlatırsıniz inşaallah ...Olamadım canım çünkü covid testim pozitif çıktı.4 günfür karantinadayım
İyiyim çok şükür
Bundan daha fazlasını yürüyorsun dur eminim kayitmi etmiyorsun canım
Teşekkür ederim canımGeçmiş Olsun bir an önce atlatırsıniz inşaallah ...
Hergün yürümen lazımNeredeyse bir haftadır yürümedim bu gün çıktım yağmura yakalndım tabiEki Görüntüle 2900559 benden bu kadar kızlar
Yürücem canım başladım tekrar evde spor yaptım sonraHergün yürümen lazım
Tamam süpersinYürücem canım başladım tekrar evde spor yaptım sonra
Bende kızdan yürüdüm amaDün şarj makinem iş yernde kaldı adımlarımı atamadım. Bugün ikisini de atarım.10 bin yürüdüm dün de