- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.964
- 598
Arada fire normal canım, gayet iyi yürüyorsun zatenSüper canım ben bunun yarısını yapamadım bugün buradan çıkıp. akşamda misafir vardı yürümek yalan oldu
Geçmiş olsun teocan yine iyisinKızçeler bugün rahatsızdım biraz, bu kadar ancak yaptım.Kahve __Kokusu Minnosprenses Wilma11 clara M -Murphy Regen_ ASSOSyal Eki Görüntüle 2894623
Sende öyle canım istikrarlısin inşallah uzun zaman böyle devam ederizArada fire normal canım, gayet iyi yürüyorsun zaten
Kızçeler bugün rahatsızdım biraz, bu kadar ancak yaptım.Kahve __Kokusu Minnosprenses Wilma11 clara M -Murphy Regen_ ASSOSyal Eki Görüntüle 2894623
Anaaa rahatsızdim yazısını ben hiç görmemişim başkaları yazınca farkettim geçmiş olsun buarada canımArada fire normal canım, gayet iyi yürüyorsun zaten
Çok şükür kısa sürmüş banın canımBenimde 10 bin civarıydı banlı olduğum için atamadımgayet iyi bir rakam
Kuzu buraya resmini at canım biz öyle yapıyoruzDün piknikteydim, adımsayarsız bayagı adım attım, 10.000'e yaklasmistir.
Dün yürüyemedim ya acısını çıkarayım dedimBeni geçtinnn
Belkim yarın ben de fazla yürürümDün yürüyemedim ya acısını çıkarayım dedim
İnşallah bugün çok sıcaktı cok zor oluyor sıcakta yapış yapışBelkim yarın ben de fazla yürürüm
Akşam yürüdüm bugün çok daha güzel aslında da hergün mümkün değil maalesefİnşallah bugün çok sıcaktı cok zor oluyor sıcakta yapış yapış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?