- 20 Eylül 2013
- 7.493
- 16.346
- 448
- 41
Estaapitipiti efenim, iddialı degilim, kendi capimda hareket etsem yeter bana. :)korkun benden diyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Estaapitipiti efenim, iddialı degilim, kendi capimda hareket etsem yeter bana. :)korkun benden diyorsun
Atsana resmini bana benimki mi değilmi anlarızResmi tam ayni degil, birebir aynisini bulamadim galiba seninkinin. Bendekinin ismi ingilizce sekilde yaziyor. Gerci evde de adim atip kontrol ettim, dogru sayiyor gibi.
Doktordan başka bir de kargoya yürüdüm gerci, onu unutmusum, o yüzden 5000 adim olmustur yani sanirim.
Sifirlama ayarini bulamadim uygulamanin. Adamlara da Store'da yorum olarak yazdim, cvp geldi mi bakmadim.
Sag ol canim. Panik atağım ve kaygim var, sifa bulmayi diliyorum. İlacı ve kafamdaki sorulari sormaya gitmistim doktora, rahatladim.Geçmiş olsun canım neyiniz var.
5 bin iyi rakam
ilaç felan kullanıyor musunuzSag ol canim. Panik atağım ve kaygim var, sifa bulmayi diliyorum. İlacı ve kafamdaki sorulari sormaya gitmistim doktora, rahatladim.
İşaretledim.Atsana resmini bana benimki mi değilmi anlarız
Kullaniyorum, 6 ay daha devam et dedi, dozu yükseltmistik de.ilaç felan kullanıyor musunuz
Doğru kuzum benimki
Rabbim şifa versin canımSag ol canim. Panik atağım ve kaygim var, sifa bulmayi diliyorum. İlacı ve kafamdaki sorulari sormaya gitmistim doktora, rahatladim.
tamamOraya gel burayı da okuyup orgutlendiniz denesinler şimdi
Stepapp var
Birkac tane indirdim hangisi düzgün çalışırsa diyeStepapp var
Bende hiç biri yok mi fit 4 hariçBirkac tane indirdim hangisi düzgün çalışırsa diye
Ha tamam o zmn. Sag olasin.Doğru kuzum benimki
Teşekkürler efenimRabbim şifa versin canım
adımlarını bekliyor olacagımYürümüşken hemen paylaşalım Regen_ C Capanin Gururu Teyom :) yavaş yavaş dönüyorum sahalara teo eşlik ederim artık sana:)
Eki Görüntüle 2894552
adımlarını bekliyor olacagım
Çok sevindimmmmYürümüşken hemen paylaşalım Regen_ C Capanin Gururu Teyom :) yavaş yavaş dönüyorum sahalara teo eşlik ederim artık sana:)
Eki Görüntüle 2894552
Süper canım ben bunun yarısını yapamadım bugün buradan çıkıp. akşamda misafir vardı yürümek yalan olduKızçeler bugün rahatsızdım biraz, bu kadar ancak yaptım. Kahve __Kokusu Minnosprenses Wilma11 clara M -Murphy Regen_ ASSOSyal Eki Görüntüle 2894623