- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 37
1 hamburgere eşdeğermiş adımların
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He ya o kadar yürüdük yani, 1 hamburgercik neki1 hamburgere eşdeğermiş adımların
Vayyy süpersinH M Nevreste C Capanin Gururu Teyom Regen_ bendende bugünlük bu kadar :) yarın ben yokum perşembe günü görüşürüz artık
Eki Görüntüle 2883870
Süpersin gerçektenH M Nevreste C Capanin Gururu Teyom Regen_ bendende bugünlük bu kadar :) yarın ben yokum perşembe günü görüşürüz artık
Eki Görüntüle 2883870
Kuzumm yaa daha da arttırmıssın adımlarını tebrik ediyorumH M Nevreste C Capanin Gururu Teyom Regen_ bendende bugünlük bu kadar :) yarın ben yokum perşembe günü görüşürüz artık
Eki Görüntüle 2883870
Kuzumm yaa daha da arttırmıssın adımlarını tebrik ediyorum
Benim icinde gezdin dimiEveeett bugün çok gezdim ondan:)
Benim icinde gezdin dimi
Süpersin
O senin süperligin nevoşumSüpersin
Bende yürüdüm bugünBir süre daha yürümemO senin süperligin nevoşum
Hakkini doldurdun nevoşum, idare et artikinBende yürüdüm bugünBir süre daha yürümem
Bu beni 3 gün süründürürHakkini doldurdun nevoşum, idare et artikin
Efsane geri dönmüş ben bugün yuruyemedim canim misafirlikteydim 5 bin adım olmuş atmaya utandım
Sağol canım üç beş adım fark olmuş, atıverseydin keşkeBak ya yine geçti tebrik ederim canım
Aman kahvem nolacakEfsane geri dönmüş ben bugün yuruyemedim canim misafirlikteydim 5 bin adım olmuş atmaya utandım
12 olmasını bekliyorum paşa paşa şimdi yürüyeceğim o olacak kuzuAman kahvem nolacak