Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

kuzular kan sonucumda negatif çıktı. Tekrar yürüyüşe devam. 1.5 sene taban dövdüm fayda görmedim ama ne yapalım. En azından zayıfladım
Vakti saati var canım demekki arkadaşımın 8 sene çocuğu olmadı senelerce dokdor doktor gezdiler tüp bebek tedavileri denediler doktorlar senin çocuğun olmaz dediler .evlatlık almayı düşünüyordu artık eşi istemiyordu. 8 sene sonra Rabb'im ol dedi hamile kaldı onca doktorun olmaz demesine karşı hamile kaldı .kıst var çocuğun kafasına çok yakın büyürse çocuk yaşamaz dediler riskli bir hamilelik geçirdi 9 ay kistle birlikte bebekte büyüdü ve şükür sağlıklı şuan 2.5 yaşında. Rabb'im ol deyince olmayacak şey yok. seninde olucak inşaallah tevekkül et dua et sabret

kuzular kan sonucumda negatif çıktı. Tekrar yürüyüşe devam. 1.5 sene taban dövdüm fayda görmedim ama ne yapalım. En azından zayıfladım

Pes etmek yok canım. Kendimizi toparlayıp yeniden deneriz yine deneriz. Elbet bize de nasip olur dimi Yürüyüş bu zamanda çok iyi geliyor ama onu anladım

Pes etmek yok canım. Kendimizi toparlayıp yeniden deneriz yine deneriz. Elbet bize de nasip olur dimi Yürüyüş bu zamanda çok iyi geliyor ama onu anladım
Aynen öyle kuzum. Pes etme lüksümüz yok. Yaşasın yürümek Ben bir de 36 yaşındayım. Hiç bekleme şansım yok

Aynen öyle kuzum. Pes etme lüksümüz yok. Yaşasın yürümek Ben bir de 36 yaşındayım. Hiç bekleme şansım yok

Bende arkandan geliyorum aynen bekleme lüksümüz yok. Hayırlısı olsun hakkımız da.

Kuzum vakti degilmis demek ki.. biz tedavilerle ne kadar ugrassak vaktini hazırliyormusuz gibi hissetsekte o yinede vaktini bekliyor ve en hayirli vakitte gelecek insallah minik kuzularınız ikiniz icinde pes etmek yok M -Murphy ... duayla tevekkülle olacak insallah

İnş canım inş

İnşallah canım benim. Adımlar gelecek sana yine. Hadi yine iyisin

Allah büyük kuzum benim, herşey vaktini bekliyor. Ol der olur inş, rabbim gönlüne göre nasip etsin inş tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…