- 28 Haziran 2011
- 61.177
- 153.882
- 898
Ayyyyy neresiymiş orası beybimYok yok burada değil canım başka yerde yarış, sen normal yürü tamam mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyyy neresiymiş orası beybimYok yok burada değil canım başka yerde yarış, sen normal yürü tamam mı
Rakibi saf dışı bırakma eğilimiAyyyyy neresiymiş orası beybim
kaptanım demişti geçen haftaBenim haberim yok ,burada mi teocan
Ben yoktumkaptanım demişti geçen hafta
Vakti saati var canım demekki arkadaşımın 8 sene çocuğu olmadı senelerce dokdor doktor gezdiler tüp bebek tedavileri denediler doktorlar senin çocuğun olmaz dediler .evlatlık almayı düşünüyordu artık eşi istemiyordu. 8 sene sonra Rabb'im ol dedi hamile kaldı onca doktorun olmaz demesine karşı hamile kaldı .kıst var çocuğun kafasına çok yakın büyürse çocuk yaşamaz dediler riskli bir hamilelik geçirdi 9 ay kistle birlikte bebekte büyüdü ve şükür sağlıklı şuan 2.5 yaşında. Rabb'im ol deyince olmayacak şey yok. seninde olucak inşaallah tevekkül et dua et sabretkuzular kan sonucumda negatif çıktı. Tekrar yürüyüşe devam. 1.5 sene taban dövdüm fayda görmedim ama ne yapalım. En azından zayıfladım
kuzular kan sonucumda negatif çıktı. Tekrar yürüyüşe devam. 1.5 sene taban dövdüm fayda görmedim ama ne yapalım. En azından zayıfladım
Aynen öyle kuzum. Pes etme lüksümüz yok. Yaşasın yürümek Ben bir de 36 yaşındayım. Hiç bekleme şansım yokPes etmek yok canım. Kendimizi toparlayıp yeniden deneriz yine deneriz. Elbet bize de nasip olur dimi Yürüyüş bu zamanda çok iyi geliyor ama onu anladım
Aynen öyle kuzum. Pes etme lüksümüz yok. Yaşasın yürümek Ben bir de 36 yaşındayım. Hiç bekleme şansım yok
Kuzum vakti degilmis demek ki.. biz tedavilerle ne kadar ugrassak vaktini hazırliyormusuz gibi hissetsekte o yinede vaktini bekliyor ve en hayirli vakitte gelecek insallah minik kuzularınız ikiniz icinde pes etmek yok ❤ M -Murphy ... duayla tevekkülle olacak insallahkuzular kan sonucumda negatif çıktı. Tekrar yürüyüşe devam. 1.5 sene taban dövdüm fayda görmedim ama ne yapalım. En azından zayıfladım
İnşallah canım benim. Adımlar gelecek sana yine. Hadi yine iyisin
Artk ben sizle paylasıcam adımlarımı öyle hissediyorum size iki uc ay yurume firsatı veriyorumİnşallah canım benim. Adımlar gelecek sana yine. Hadi yine iyisin
tamam anlaştıkArtk ben sizle paylasıcam adımlarımı öyle hissediyorum size iki uc ay yurume firsatı veriyorum
Allah büyük kuzum benim, herşey vaktini bekliyor. Ol der olur inş, rabbim gönlüne göre nasip etsin inş tez zamandakuzular kan sonucumda negatif çıktı. Tekrar yürüyüşe devam. 1.5 sene taban dövdüm fayda görmedim ama ne yapalım. En azından zayıfladım
He he ederiz
Güzell