- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Ne anlamı var ben girdikten sonra gelmesininbende girmeyince gelmezmiş canım ondan yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne anlamı var ben girdikten sonra gelmesininbende girmeyince gelmezmiş canım ondan yani
ben bulursam etiketlerim sende etiketle beniNe anlamı var ben girdikten sonra gelmesinin
Tamam kuzu adım atınca birbirinizi etiketliyelim o zamanben bulursam etiketlerim sende etiketle beni
tamam canım olurTamam kuzu adım atınca birbirinizi etiketliyelim o zaman
sıkboğaz etmemek için etiket yapmıyorum canım. Yoksa yapardımTamam kuzu adım atınca birbirinizi etiketliyelim o zaman
Et kuzu ett boğ beni iki kilo vermişim size takıldığından berisıkboğaz etmemek için etiket yapmıyorum canım. Yoksa yapardım
Etiket yap canımsıkboğaz etmemek için etiket yapmıyorum canım. Yoksa yapardım
Hoşbuldum minnosumH M kaptanım hoş geldin
Nasılsın tatilin nasıl geçti canımHoşbuldum minnosum
Tabanlarim ağrıyana kadar geziyorum daha bitmedi pazartesi döneceğim kismetse canim dolu dolu geçiyor şükür sen nasılsın bakalimNasılsın tatilin nasıl geçti canım
İyi yapıyorsun tadını çıkar canım benim benim içinde gez lütfenHu
Tabanlarim ağrıyana kadar geziyorum daha bitmedi pazartesi döneceğim kismetse canim dolu dolu geçiyor şükür sen nasılsın bakalim
Olur gezerim tabi yeterki gezmek olsunİyi yapıyorsun tadını çıkar canım benim benim içinde gez lütfen
Kendine iyi bak kOlur gezerim tabi yeterki gezmek olsun
Nisoşumm
Olsun kuzu yarın telafi edersin