- 18 Kasım 2020
- 20.549
- 49.616
- 548
biz yürümeye devam edelimGeri döner kaptanım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz yürümeye devam edelimGeri döner kaptanım
İnşaallahbiz yürümeye devam edelim
16 yıl olmadı. 16 yıl hem bu adamın eziyetine katlandı. Hemde çocuğu olmuyor diye kendini yedi bitirdi.16 yıl olmadimi çocuğu
Rabbim ferahlik versin gittiği yere kadar gider herşeyin bı tükenme zamanında var iste.
Herkesin imtihanı farklı iste canim benm
Tühhh ya bizde yatarız diyordumGaptanım memlekette fırsat bulamaz diye kapattı geçici süreliğine. Kaytarmak yok hiç gevşemeyin Yürüyüşe devammm
Biz elimizde sopa buradayız
ben yürüdüm geldim, boğucu bir sıcak vardıHazırlandım yürüyüşe çıkacaktım yağmur başladıDurmuyorGökte gürlüyor
Burasıda öyleydi şimdi çok fena yağıyorben yürüdüm geldim, boğucu bir sıcak vardı
bulut sıcağıydı zaten belliydi.Burasıda öyleydi şimdi çok fena yağıyor
Çok fena gök gürlüyor,sizede gelirbulut sıcağıydı zaten belliydi.
Geldi bileÇok fena gök gürlüyor,sizede gelir
Gayet güzel
Gelecek yine canım. Ailesinin yanına gitti diye geçici iptal etti. Orda da yürüyecekBiri tatil mi dedi
Aa tatil diil mi:) şaka şaka yürüdüm ki :) ama azcııkkk.. Ya gaptanım üyeliğini iptal edipte gitmiş
Nöbetci kaptan seni mi ilan etti hic kaçış yok yaaGaptanım memlekette fırsat bulamaz diye kapattı geçici süreliğine. Kaytarmak yok hiç gevşemeyin Yürüyüşe devammm
Adımız çıkmış valla bak ilk sen paylasıyon ikincide ben grubun çalıskanları