Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Nasılsın canım nasıl gidiyor bakalım
Ya ben uyuyacağım sabaha karşı uyudum baya uykum var yuruyemeyechm daha sanırım

İyi kuzum 2 günde bir doktor kontrolü oluyor sürekli ona gidip geliyorum. Ağrılar da arttı oyüzden artık yürüyemiyorum. Bence de artık yürüme yeterli yani :) Sen naptın bu arada var mı gelişme.

İyi kuzum 2 günde bir doktor kontrolü oluyor sürekli ona gidip geliyorum. Ağrılar da arttı oyüzden artık yürüyemiyorum. Bence de artık yürüme yeterli yani :) Sen naptın bu arada var mı gelişme.
Ama bana tedavi surecinde yürümek çok iyi geldi ohss ye özellikle.
Hep yürüdüm ben
Ben daha baslamadim tatlım bakalım biraz var benm baslamama sonbahara flan kısmetse
Ay kızlar ağda bezini sert çektim dudaklarımın iki yani da soyuldu iz oldu nabsam hemen geçer ya yanıyor orası bide açıyor sürekli.. cildim çok hassas 10 kere sürüp çekmemem lazımdı yaptım gene yapacağımi

Nemlendirici krem iyi gelir sanırım

Normalde bende yürüyordum ama bugün baya zorladı. Ama yarın yürürüm :) kantaron yağı varsa canım baya etkisi olur

Hadi hayırlısıyla inşallah sonuclansin canim moral önemli herşeyden öte..
Kantoron yok ya zeytinyağı sureyim bari yine

Saol canım inş hayırlısıyla atlatırım bu süreci. Sık sık nemlendir ozaman canım iz kalmaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…