- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.384
- 598
Tamam bencede otur artıkValla daha yapmam başkanım, yeter bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam bencede otur artıkValla daha yapmam başkanım, yeter bence
Nasılsın canım nasıl gidiyor bakalımBenim tamam diil ben yürüyemedim ama:) Tebrik etmeye geldim ben
Nasılsın canım nasıl gidiyor bakalım
Ya ben uyuyacağım sabaha karşı uyudum baya uykum var yuruyemeyechm daha sanırım
Ama bana tedavi surecinde yürümek çok iyi geldi ohss ye özellikle.İyi kuzum 2 günde bir doktor kontrolü oluyor sürekli ona gidip geliyorum. Ağrılar da arttı oyüzden artık yürüyemiyorum. Bence de artık yürüme yeterli yani :) Sen naptın bu arada var mı gelişme.
Nemlendirici krem iyi gelir sanırımAma bana tedavi surecinde yürümek çok iyi geldi ohss ye özellikle.
Hep yürüdüm ben
Ben daha baslamadim tatlım bakalım biraz var benm baslamama sonbahara flan kısmetse
Ay kızlar ağda bezini sert çektim dudaklarımın iki yani da soyuldu iz oldu nabsam hemen geçer ya yanıyor orası bide açıyor sürekli.. cildim çok hassas 10 kere sürüp çekmemem lazımdı yaptım gene yapacağımi
Pko var mı canım sende de. Toplama ne zaman olacak hayırlısıylaİyi kuzum 2 günde bir doktor kontrolü oluyor sürekli ona gidip geliyorum. Ağrılar da arttı oyüzden artık yürüyemiyorum. Bence de artık yürüme yeterli yani :) Sen naptın bu arada var mı gelişme.
Surdum yok zeytinyag da sürdümNemlendirici krem iyi gelir sanırım
Ama bana tedavi surecinde yürümek çok iyi geldi ohss ye özellikle.
Hep yürüdüm ben
Ben daha baslamadim tatlım bakalım biraz var benm baslamama sonbahara flan kısmetse
Ay kızlar ağda bezini sert çektim dudaklarımın iki yani da soyuldu iz oldu nabsam hemen geçer ya yanıyor orası bide açıyor sürekli.. cildim çok hassas 10 kere sürüp çekmemem lazımdı yaptım gene yapacağımi
Pko var mı canım sende de. Toplama ne zaman olacak hayırlısıyla
Hadi hayırlısıyla inşallah sonuclansin canim moral önemli herşeyden öte..Normalde bende yürüyordum ama bugün baya zorladı. Ama yarın yürürüm :) kantaron yağı varsa canım baya etkisi olur
Haziranın 5-10arasında gideceğim inşallah canım. Bakalım başlayacak mi hemenYok canım pko. Pazartesi düşünüyorlar toplamayı. Cuma günü kesinleşecek bakalım. Sen naptın başladın mı
Hadi hayırlısıyla inşallah sonuclansin canim moral önemli herşeyden öte..
Kantoron yok ya zeytinyağı sureyim bari yine
Ayy çok az kalmış hadi hayırlısı canımYok canım pko. Pazartesi düşünüyorlar toplamayı. Cuma günü kesinleşecek bakalım. Sen naptın başladın mı
Haziranın 5-10arasında gideceğim inşallah canım. Bakalım başlayacak mi hemen
Ayy çok az kalmış hadi hayırlısı canım