- 22 Ağustos 2015
- 29.622
- 1
- 86.385
- 598
Neredesin?Oralar rüzgarlı çarşaf iyi olur üşürsün sonra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neredesin?Oralar rüzgarlı çarşaf iyi olur üşürsün sonra.
Buranın yolu İran'a çıkıyor tüh uzakSen Bulgaristan a doğru yola çık yol üstü alırım seni.
Ah o Bulgaristan sınırı ile imtihan oldum bikere .. ailemle tatile gittik Kırklareli tarafında tam telle sınır bölgesi vardı çekilmiş hemen ötesiTüh. Yolun düşmüyor mu hiç bu taraflara?
Bulgaristan derken mübalağa yaptım tabi.Ah o Bulgaristan sınırı ile imtihan oldum bikere .. ailemle tatile gittik Kırklareli tarafında tam telle sınır bölgesi vardı çekilmiş hemen ötesi
Eşime naklen yayın yapayım dedim göstereyim oralari yeni evliydik daha o gelememisti .
Fatura bana geldi 1000 lira ben şok. Sınır diye faturadan yemiş üstelik çekmiyordu bile oeeeeh
BenideBeni serin guzel bir yere ısınlayabiliriz sosyalim
Zaten gelmem oraya bidaha okadar fatura ödedikten soraBulgaristan derken mübalağa yaptım tabi.
Oraya varmadan çeker alırım seni.
Faturana birşey olmaz.
Vayy dönüşün muhteşem oldu canım
Oooo efsane geri dönmüş
Daha dönemedim teomVayy dönüşün muhteşem oldu canım
Efsane daha olmadı halleyin ütopik adımları kaçmış de hele banaOooo efsane geri dönmüş
Kalkıp 100 adım atsem miDaha dönemedim teom
Benim 10 bini tam tempolu yürüyüş, gerisi yaya gittiğim yerlerBu kadar yürüdükten sonra dizler ne durumda hanımlar. :)
Sadece yürüyüş mü bunlar?
Evdeki hareketler dahil mi?
Ben 5-6 bin yazmaya utanıyorum sizi görünce.
Evdeki hareketlerimde telefonu almıyorum ben, bir hafta ara vermiştim ciddi farketmişBu kadar yürüdükten sonra dizler ne durumda hanımlar. :)
Sadece yürüyüş mü bunlar?
Evdeki hareketler dahil mi?
Ben 5-6 bin yazmaya utanıyorum sizi görünce.
Yarın saat var sansin var teoKalkıp 100 adım atsem mi