Söylediğin rakam kaç kilometre yapar bilgin varmı ben mesala 7 kilometreyi rahatlıkla yuruyebilirimYok yok yapma biz yaptık ayak filan kalmadı nereye yürüdük blmiyorum
Iyi geceler beybimHayırlı geceler kızlar bugünlük az yürüme çok konuşma yeter
Sabahmi istersin akşam serinimiBekliyorum bak
Km olarak aklımda kalmadı ama 6 7 saat sürüyordu ayakta kalma sürem.nerdeyse oturmuyorduk ama çok gerçekten bı ara yarışta baya fazla yürüdük ayaklar perte çıkıyorSöylediğin rakam kaç kilometre yapar bilgin varmı ben mesala 7 kilometreyi rahatlıkla yuruyebilirim
Biz akşam paylaşıyoruz beybimSabahmi istersin akşam serinimi
Sanada sosyalimIyi geceler beybim
7 kilometreden fazla o İzmir Aydın arası 90 kilometre 2 saat sürüyor ne ettiniz sizKm olarak aklımda kalmadı ama 6 7 saat sürüyordu ayakta kalma sürem.nerdeyse oturmuyorduk ama çok gerçekten bı ara yarışta baya fazla yürüdük ayaklar perte çıkıyor
Evin icindemi yürüyeceğiz askısıBiz akşam paylaşıyoruz beybim
İzmir'den başka yere bilmiyorum ama mesafe ama bizim mesafe yatak odasından salonaydi ordan mutfağa filanEvin icindemi yürüyeceğiz askısı
Asosyal söyleyince çok şaşırdım. ben yürüyeceğim zaman dışarıda yürürüm mesala evin içinde üçüncü turda sıkılıyorum helal olsun size taktir ettim siziİzmir'den başka yere bilmiyorum ama mesafe ama bizim mesafe yatak odasından salonaydi ordan mutfağa filan
Ama dışarda yruuduk tabi okadar fazla adım evde zor oluyordu yapanlar vardı
İzmirli misin neresi bende izmirliyimİzmir'den başka yere bilmiyorum ama mesafe ama bizim mesafe yatak odasından salonaydi ordan mutfağa filan
Ama dışarda yruuduk tabi okadar fazla adım evde zor oluyordu yapanlar vardı
Yok yazın bende mutlaka dışarda yürurdum kışın mecbur evde hava şartları.Asosyal söyleyince çok şaşırdım. ben yürüyeceğim zaman dışarıda yürürüm mesala evin içinde üçüncü turda sıkılıyorum helal olsun size taktir ettim sizi
Yok sen diyince dedim ben giresunlu istanbulluyumİzmirli misin neresi bende izmirliyim
Aynen 25 bin yaptığımı biliyorumYok yazın bende mutlaka dışarda yürurdum kışın mecbur evde hava şartları.
Evim çok küçük değil alışıyor insan bı zaman soraNevreste dört dönüyordu odayı
Ayy muhakkak deneyeceğim bende kızla hergun çıkmak zor oluyorYok yazın bende mutlaka dışarda yürurdum kışın mecbur evde hava şartları.
Evim çok küçük değil alışıyor insan bı zaman soraNevreste dört dönüyordu odayı
Dene dene tak peşine onuda yorulsunAyy muhakkak deneyeceğim bende kızla hergun çıkmak zor oluyor
Benim buradaki evim 100 metre kare dört dönerim bende artıkAynen 25 bin yaptığımı biliyorum
Ben güneşten yanıyorum çıtır çıtır buğday tenliyim artk çok uzun yurumuyorum dışarda kararmayi sevmiyorum tenim açık daha iyiBenim buradaki evim 100 metre kare dört dönerim bende artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?