- 26 Mart 2018
- 28.448
- 127.965
- 598
Tam olarak buBizde yeterince fişek var zaten hazır ve nazır gaza ne hacet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam olarak buBizde yeterince fişek var zaten hazır ve nazır gaza ne hacet
Mesela 30 bin yaparmisin biz aşağısını yapmıyoruzŞaka bir yana madem eklediniz tozunuzu alırım perşembeden itibaren sıkı bir rakibimdir kızmak yokk
Yok yok kızmayızŞaka bir yana madem eklediniz tozunuzu alırım perşembeden itibaren sıkı bir rakibimdir kızmak yokk
Sen gel beklerizŞaka bir yana madem eklediniz tozunuzu alırım perşembeden itibaren sıkı bir rakibimdir kızmak yokk
Gaptanım ne yaptın senMesela 30 bin yaparmisin biz aşağısını yapmıyoruz
Alsem relaxxx ol şekerim inan burda öyle kasmiyoruz
Ha tamam. Ben de selam verdim, borçlu çıktım diye sıvışmaya çalışıyordumKuzu ben tek başıma bile 1 ay rakipsiz yürüyüp paylaştım. Yani kendimi gazladım
30 bin yapmayan da ne bilimMesela 30 bin yaparmisin biz aşağısını yapmıyoruz
Çok iddialı konuştu ama nabiyim siz yaparsiniz aslanlarımmmmGaptanım ne yaptın sen
alsem yarış yaparsak sen katil ama sonuncu olarak ben sonuncu olmayayım senin katilman önemliHa tamam. Ben de selam verdim, borçlu çıktım diye sıvışmaya çalışıyordum
Denemedim hiç ama yaparım 2 saat uykuyla 16 saat calismisligim var canım yaparım gibi geliyorMesela 30 bin yaparmisin biz aşağısını yapmıyoruz
Hababam sınıfı badi EkremÇok iddialı konuştu ama nabiyim siz yaparsiniz aslanlarımmmm
Ben keyif insanıyım, kendimi zorlamam. Çıkar bi 3-5 adım atar, havamı alırım Bana aldırmayın.alsem yarış yaparsak sen katil ama sonuncu olarak ben sonuncu olmayayım senin katilman önemli
Yok yok yapma biz yaptık ayak filan kalmadı nereye yürüdük blmiyorumDenemedim hiç ama yaparım 2 saat uykuyla 16 saat calismisligim var canım yaparım gibi geliyor
Perşembe geliyorum bekle beniSen gel bekleriz
Kız tamam sen yürümeden katil diyorum daha ne diyimBen keyif insanıyım, kendimi zorlamam. Çıkar bi 3-5 adım atar, havamı alırım Bana aldırmayın.
Gibi gelebilir beybim ama o hiç öyle olmuyoDenemedim hiç ama yaparım 2 saat uykuyla 16 saat calismisligim var canım yaparım gibi geliyor
Gidiyorum ben. Katılacağım tek yarışma yemek yarışmasu olurKız tamam sen yürümeden katil diyorum daha ne diyim
Bekliyorum bakPerşembe geliyorum bekle beni
Sen ye biz yürürüz eyvalllahhhhGidiyorum ben. Katılacağım tek yarışma yemek yarışmasu olur
Perşembe etiketle muhakkakBekliyorum bak