- 26 Mart 2018
- 28.467
- 128.057
- 598
Tam olarak buBizde yeterince fişek var zaten hazır ve nazır gaza ne hacet![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam olarak buBizde yeterince fişek var zaten hazır ve nazır gaza ne hacet![]()
Mesela 30 bin yaparmisin biz aşağısını yapmıyoruzŞaka bir yana madem eklediniz tozunuzu alırım perşembeden itibaren sıkı bir rakibimdirkızmak yokk
![]()
Yok yok kızmayızŞaka bir yana madem eklediniz tozunuzu alırım perşembeden itibaren sıkı bir rakibimdirkızmak yokk
![]()
Sen gel beklerizŞaka bir yana madem eklediniz tozunuzu alırım perşembeden itibaren sıkı bir rakibimdirkızmak yokk
![]()
Gaptanım ne yaptın senMesela 30 bin yaparmisin biz aşağısını yapmıyoruz![]()
Alsem relaxxx ol şekerim inan burda öyle kasmiyoruz![]()
Ha tamam. Ben de selam verdim, borçlu çıktım diye sıvışmaya çalışıyordumKuzu ben tek başıma bile 1 ay rakipsiz yürüyüp paylaştım. Yani kendimi gazladım![]()
30 bin yapmayan da ne bilimMesela 30 bin yaparmisin biz aşağısını yapmıyoruz![]()
Çok iddialı konuştu ama nabiyimGaptanım ne yaptın sen![]()
Ha tamam. Ben de selam verdim, borçlu çıktım diye sıvışmaya çalışıyordum![]()
Denemedim hiç ama yaparım 2 saat uykuyla 16 saat calismisligim var canım yaparım gibi geliyorMesela 30 bin yaparmisin biz aşağısını yapmıyoruz![]()
Hababam sınıfı badi EkremÇok iddialı konuştu ama nabiyimsiz yaparsiniz aslanlarımmmm
Ben keyif insanıyım, kendimi zorlamam. Çıkar bi 3-5 adım atar, havamı alırım
Yok yok yapma biz yaptık ayak filan kalmadı nereye yürüdük blmiyorumDenemedim hiç ama yaparım 2 saat uykuyla 16 saat calismisligim var canım yaparım gibi geliyor![]()
Kız tamam sen yürümeden katil diyorum daha ne diyimBen keyif insanıyım, kendimi zorlamam. Çıkar bi 3-5 adım atar, havamı alırımBana aldırmayın.
Gibi gelebilir beybim ama o hiç öyle olmuyoDenemedim hiç ama yaparım 2 saat uykuyla 16 saat calismisligim var canım yaparım gibi geliyor![]()
Gidiyorum ben. Katılacağım tek yarışma yemek yarışmasu olurKız tamam sen yürümeden katil diyorum daha ne diyim![]()
Gidiyorum ben. Katılacağım tek yarışma yemek yarışmasu olur![]()