Tebrikler kuzum benim
Harikaİyi geceler ❤
Bir tepsi ve bir tencere mi yediydin
3 dilim baklava, 10 tane sarmaBir tepsi ve bir tencere mi yediydin
Kız o kadarcıktan birşey olmaz. Ben köyde biraz kaçırdım eve gelince tartıya koştum. Şükür yansımamış tartıya3 dilim baklava, 10 tane sarma
Ayy ne güzel, yesek ve artmasaKız o kadarcıktan birşey olmaz. Ben köyde biraz kaçırdım eve gelince tartıya koştum. Şükür yansımamış tartıya
PaylasmadinBurdayimASSOSyal Im
Kız utandım hahhahha dur paylaşayım açıklama.yapayimPaylasmadin
Tobe estağfurullahKız utandım hahhahha dur paylaşayım açıklama.yapayim
Pareemmm sonra ki günlerde daha çok olurKızlar malum bayram bizimde bahçe var sözde ben bugün bahçede baya işlerim vardı teli yanıma aldım söyle 10 bin geçer dedim ilk paylaşım olucak vay be pare ne çok yürümüş dersiniz benim de bi havam olur dediydim ama gel gör ki
Bugün yaprak topladım merdivene cik in maymun gibi o daldan bu dala tel düşer dedim şuraya burayım deyip bıraktım ama ben unuttum belki 10 bini geçti yürüdüm ama ispatliyamiyorum hahhahha paylaşsam mi kalsa mi dedim karar veremedim paylaştım destan gibi de açıklama yaptım kalın sağlıcakla
Eki Görüntüle 2850120
Inşallah teli yapistiricam bir yerlerimePareemmm sonra ki günlerde daha çok olurbaşlangıç
Cozuttuk iyice kendimize gelmemiz lazm sosyalicem3 dilim baklava, 10 tane sarma
Ayy çok katılıyorum gaptanim, ramazan ne guzeldi bayram bozduCozuttuk iyice kendimize gelmemiz lazm sosyalicem
Yapıştır yapıştır kolumuzu kaldırsa bile saysin telefonInşallah teli yapistiricam bir yerlerime
Kendimize gelelimAyy çok katılıyorum gaptanim, ramazan ne guzeldi bayram bozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?