- 28 Haziran 2011
- 61.427
- 154.379
- 898
Ne desem bilemedim şimdi beybi hiç öyle düşünmemiştimyarına 20 bin yaparsın sen bugün dinlenme yaptın bence eheheh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne desem bilemedim şimdi beybi hiç öyle düşünmemiştimyarına 20 bin yaparsın sen bugün dinlenme yaptın bence eheheh
Bence de sence
Bi kere daha yapmıstı böyle ertesi gün öldü dediler kralice geri döndü diyip geldi valla ben bekliyorum yarına 21 binBence de sence
Kesin kesin hızlı gonzo olacakBi kere daha yapmıstı böyle ertesi gün öldü dediler kralice geri döndü diyip geldi valla ben bekliyorum yarına 21 bin
23 bin yaptım dimi onun ustune çikayımBi kere daha yapmıstı böyle ertesi gün öldü dediler kralice geri döndü diyip geldi valla ben bekliyorum yarına 21 bin
24 yapayım barim teomKesin kesin hızlı gonzo olacak
23 bizim plaka kodu, 23 bin yaparsan bana armağan et olur mu23 bin yaptım dimi onun ustune çikayım
Çok teşekkürler canım, dualarımız kabul olsun inş bu mübarek gecede❤Kızlar kadir geceniz mübarek olsun
❤Kadir gecemiz Mübarek olsun
Hee yağmur yağarken cam.sildim yorgunumAmin hanımlar dualarda unutmayalım birbirimizi inşallah bugün yürüyüş yok mola
Bosverin bugün beraberce yurumeyelim rahat durun oturunHee yağmur yağarken cam.sildim yorgunum
Hee bir kişi ben yürüdüm kiii diye dalış yaparsa konuya gaptanim görürüz o zamanBosverin bugün beraberce yurumeyelim rahat durun oturun
Hayır bugün burda ben yruudum demesin kimse bannned bannedddHee bir kişi ben yürüdüm kiii diye dalış yaparsa konuya gaptanim görürüz o zaman
YurumuyoruzHayır bugün burda ben yruudum demesin kimse bannned banneddd