- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 37
Tebrik ederim miniş :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim miniş :)
Günaydın
Böğün yürüycem inşallah
Tebrikler canım çok geçmiş olsunİftardan sonra başım ağrıdı gelemedim.
Evde işlerim vardı çıkamadım dışarı çok susadım.
Çıksaydım 6 bini görcektim
Beni geçmişsin zalım kaptan
Hergun o istek olunca sürekli oturamiyorsun mutlaka hareket etmem lazm diyosun ne güzel
Harikasın canım
Ahhh bilmez miyim o istegiHergun o istek olunca sürekli oturamiyorsun mutlaka hareket etmem lazm diyosun ne güzel
Gaptanım coştun sen, ders çalışmıyor musun senEki Görüntüle 2842061
Bugünlük böyle
29 Mayıs'ta sinavlar 7 Haziran'daGaptanım coştun sen, ders çalışmıyor musun sen
Günün yarısında bu kadar adım süpersinEki Görüntüle 2842061
Bugünlük böyle
Sağol canım sen nasıl gidiyor? Ben akşamları yuruyemiyorum çok işte böyle briaz oluyor ama akşam ben tamamen dinlenme modundayim.Günün yarısında bu kadar adım süpersin
Evdeyiz çöp atmak dışında Bi aktivitem yok malesef o da git 300 adım yapıyorSağol canım sen nasıl gidiyor? Ben akşamları yuruyemiyorum çok işte böyle briaz oluyor ama akşam ben tamamen dinlenme modundayim.
Hem de nasıl coşmuş yaa bu saatlerde bu adımları görmeye bünyem alıskın degil kaptanım H MGaptanım coştun sen, ders çalışmıyor musun sen
Evdeyiz çöp atmak dışında Bi aktivitem yok malesef o da git 300 adım yapıyor
Bu aralar çok minik ilerliyorum
Yok kız ben hep erken yuruyordum hic akşama birakmiyordumHem de nasıl coşmuş yaa bu saatlerde bu adımları görmeye bünyem alıskın degil kaptanım H M
O zmn gec paylasıyodun bende bu kizlar gece saatlerine kadar yuruyolarda oyle yapiyolar bu adimlari diyodum meger oyle degilmisYok kız ben hep erken yuruyordum hic akşama birakmiyordum