Evde olunca volta atıp duruyorum resmen çocuklar dlga geçiyorlarben geçen yıl ilk başladığımda 7-8 bin ile başlamıştım canım, vücut alıştıkça adım sayısı da fark etmeden artıyor.
Sen kendinde ne farkettin teocanben geçen yıl ilk başladığımda 7-8 bin ile başlamıştım canım, vücut alıştıkça adım sayısı da fark etmeden artıyor.
Demi yaa 7bin adım olmuştu dedim şimdi kızlar 10bini geçmiştir ben eksik kalmıyım diye deli dana gibi evde koşturdumIşte canım hep bu arkadaşlar yüzünden gaza getiriyorlar insanı
Hee aynı ben işteDemi yaa 7bin adım olmuştu dedim şimdi kızlar 10bini geçmiştir ben eksik kalmıyım diye deli dana gibi evde koşturdum
ölçü olarak ölçmedim canım. ben yediklerime de dikkat ettiğim için bulunduğum kiloya nazaran daha zayıf göründüğümü söylüyorlar. 38 beden denemedim ama 40 gayet rahat oluyor. 46 bedenden geliyorum canımSen kendinde ne farkettin teocan
ben dışarda yürümediğimde bildiğin müzikle oynuyorum. Bugün Mahmut Tuncer remiksleriyle oynadım akşamHee aynı ben işteodanın içinde dönmekten başım dönüyo
Ahh şu pandemi ahh mis gibi havada yürümek varken bizi ne hallere koyduHee aynı ben işteodanın içinde dönmekten başım dönüyo
Maşallah canım 46 bedenden 40 bedene inmek harika senin boyunda uzun sanırım bende 85 kilodan 69a düşmüştüm ama 2 haftadır 2 kilo geri geldi çok fenayım çoookölçü olarak ölçmedim canım. ben yediklerime de dikkat ettiğim için bulunduğum kiloya nazaran daha zayıf göründüğümü söylüyorlar. 38 beden denemedim ama 40 gayet rahat oluyor. 46 bedenden geliyorum canım
Maşallah canım çok iyiölçü olarak ölçmedim canım. ben yediklerime de dikkat ettiğim için bulunduğum kiloya nazaran daha zayıf göründüğümü söylüyorlar. 38 beden denemedim ama 40 gayet rahat oluyor. 46 bedenden geliyorum canım
Oynayincada oluyo muben dışarda yürümediğimde bildiğin müzikle oynuyorum. Bugün Mahmut Tuncer remiksleriyle oynadım akşam
yürüyüşle aynı sayıyor canım, öğle olunca kollar göbek de çalışmış oluyorOynayincada oluyo muben yürümeye uğraşiyorum
Ooo süper bunu bilelim de ona göre hareket edelimyürüyüşle aynı sayıyor canım, öğle olunca kollar göbek de çalışmış oluyor
hem eğlenceli de oluyor.Ooo süper bunu bilelim de ona göre hareket edelim
ben iş yaparken falan sürekli dans modunda sallanıyorum canım, hatta geçenlerde salata yaparken karın bölgemi çalıştıracak şekilde sallanıyorum, annem diyor tuvalet ihtiyacın mı varBayılırım
Çirkinleşmesek mi yaben iş yaparken falan sürekli dans modunda sallanıyorum canım, hatta geçenlerde salata yaparken karın bölgemi çalıştıracak şekilde sallanıyorum, annem diyor tuvalet ihtiyacın mı var
Çıtayı yükseltmişsin teocanben iş yaparken falan sürekli dans modunda sallanıyorum canım, hatta geçenlerde salata yaparken karın bölgemi çalıştıracak şekilde sallanıyorum, annem diyor tuvalet ihtiyacın mı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?