- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 298
çok degil ama sıfırda degil yani eheheheoooo regoşuma bak sen, özür dilerim utandırdın beni valla, süpersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok degil ama sıfırda degil yani eheheheoooo regoşuma bak sen, özür dilerim utandırdın beni valla, süpersin
Ahahhah duydum ki kaptan yürümüyor evde adım attımSen hangi ara yürüdün ya tebriksss:))
Kaptan pert hiç mi hiç yurumedim. Okadar okuyacaklarım vardı ki de ki kalkabildinmi.
Dün 5 bin adım attım. Bugün yurumeyecegim izindeyim
Neyse senin yarısını geçmişim züğürt tesellisiDemisler ki öldü, söyleyin kraliçe geri döndü
H M
C Capanin Gururu Teyom
Regen_
Nevreste
Bonus
Eki Görüntüle 2839180
Bu da bi bakış açısı tabi canımNeyse senin yarısını geçmişim züğürt tesellisi
Kiloda fark etti mi canım, incelme insanı bayağı güdülüyor. Sarkma da olmadı bende bu sayedeBu da bi bakış açısı tabi canım
Canım incelmeyi anlamadım, aslında onu çok merak ediyordum. Ölçmeyi unuttum. Iki kilo verdim sadeceKiloda fark etti mi canım, incelme insanı bayağı güdülüyor. Sarkma da olmadı bende bu sayede
Adımların kralicesi maşallahDemisler ki öldü, söyleyin kraliçe geri döndü
H M
C Capanin Gururu Teyom
Regen_
Nevreste
Bonus
Eki Görüntüle 2839180
Maşallah ben zorlayarak 10bin anca oluyorDemisler ki öldü, söyleyin kraliçe geri döndü
H M
C Capanin Gururu Teyom
Regen_
Nevreste
Bonus
Eki Görüntüle 2839180
ben geçen yıl ilk başladığımda 7-8 bin ile başlamıştım canım, vücut alıştıkça adım sayısı da fark etmeden artıyor.Selam kızlar yine harikasınız size ayak uydurucam diye kendimi paraladım bugün evin içinde Eki Görüntüle 2839222
gayet iyi canım. yavaş yavaş arttırıyorsunŞimdi ben kızımım saatini takmıştım ya aşırı ultra salak bi saat olduğundan dünü sıfırlayamadım.
Neyse dedim üstüne devam ettim.
2500 ün üstüne ekledim 6400 oldu akşam 5 te ve salak gün bitmeden sıfırladı kendini en son bi 500 daha vardı.
Allahım matematiğime devlet bahçeli izanı versin inş amin.
Yaaaa yerim seniŞimdi ben kızımım saatini takmıştım ya aşırı ultra salak bi saat olduğundan dünü sıfırlayamadım.
Neyse dedim üstüne devam ettim.
2500 ün üstüne ekledim 6400 oldu akşam 5 te ve salak gün bitmeden sıfırladı kendini en son bi 500 daha vardı.
Allahım matematiğime devlet bahçeli izanı versin inş amin.
acısını çıkartayım didim beybiAdımların kralicesi maşallah
Bende zorluyorum canım, gerçekten zorteşekkür ederimMaşallah ben zorlayarak 10bin anca oluyor
Işte canım hep bu arkadaşlar yüzünden gaza getiriyorlar insanıSelam kızlar yine harikasınız size ayak uydurucam diye kendimi paraladım bugün evin içinde Eki Görüntüle 2839222