Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah, sağolasınRabbim saglikla kavuşmayı nasip etsin inş canım benim ❤
Ne kalmış annesi az kaldı gelir inşallah sağlıkla gelsin seni oturtmazGeldi canım çok şükür Ben yuvarlanarak günlerimi geçiriyorum işte iyice ağırlaştım. doğsaydı bi sağlıcakla. Bekliyoruz küçük hanımı.
Sen iyi ol yürürsün canım nevoşumBugün yürüyemedim.Ancak bu kadar
Eki Görüntüle 2833871
İnşaallah canımSen iyi ol yürürsün canım nevoşum
Evet evet, o zaman oturamıyorum uyuyamıyorum diye ağlıcam sizlere de dua edicem inşallah doğumdaNe kalmış annesi az kaldı gelir inşallah sağlıkla gelsin seni oturtmaz
Çok seviniriz canim ismim Hatice benmEvet evet, o zaman oturamıyorum uyuyamıyorum diye ağlıcam sizlere de dua edicem inşallah doğumda
Valla hepsi çok güzel yaa ben oy kullanmayacagm bu gidişle kararsizliktanİnşaallah canım
10 bin yapsam yeter:)Bugün oylama beni oyaladı:)
Çok işin var çoook nevoşumİnşaallah canım
10 bin yapsam yeter:)Bugün oylama beni oyaladı:)
Ohh be şu kizcenin adını da öğrendik şükürÇok seviniriz canim ismim Hatice benm
Bebisinle çıkarsın yazın inşallah sıcacık yurursunuz
Bilmeyen yokkiOhh be şu kizcenin adını da öğrendik şükür
Ben yine de hiç adını demiyordum, belki bilinsin istemezsin diye Haticem. Kızım olursa ismini Hatice koymak istiyorumBilmeyen yokki
Yani isim soylenmese her zaman daha iyi tabi ki gülümBen yine de hiç adını demiyordum, belki bilinsin istemezsin diye Haticem. Kızım olursa ismini Hatice koymak istiyorum
Allah Allah normalde de varmı tansiyon problemi geçmiş olsunYok yürüyemedim biraz tansiyonum düşüktü önceki sahurdan beri baş dönmesi yaptı toparlayamadım kendimi
Düşer genelde. Su içemiyorum ki hiç ondan büyük ihtimalleAllah Allah normalde de varmı tansiyon problemi geçmiş olsun
Sen fasulyesin ondan canis