- 26 Mart 2018
- 28.455
- 127.980
- 598
bu arada dün 15.522 yapacaydım da yanlış anlaşılır diye yapmadımOh ohh o zaman dans![]()
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada dün 15.522 yapacaydım da yanlış anlaşılır diye yapmadımOh ohh o zaman dans![]()
![]()
![]()
Ben 5 bindeyimhenüz 3437 deyim![]()
Kandırdın kızı hayiiiiiinbu arada dün 15.522 yapacaydım da yanlış anlaşılır diye yapmadım![]()
ya bak Teo benle yarışıyor demesin didimKandırdın kızı hayiiiiiin![]()
çalışıyorum kuzuş, benim 15 bin. bu arada günlük yürüyüşüm 7 haşlanmış yumurtaya eş değermişNabiyorsunuz kızlar bufun hedef 10 bin![]()
7 yumurtami sadece? Neyse ince hesaplara girmeyelim biz eritiyoruz yediğimiziçalışıyorum kuzuş, benim 15 bin. bu arada günlük yürüyüşüm 7 haşlanmış yumurtaya eş değermiş![]()
![]()
telefon güncellemeden sonra adımın altına bunu da yazıyor7 yumurtami sadece? Neyse ince hesaplara girmeyelim biz eritiyoruz yediğimiziçalışmasan ne kadar kimbilir iyiki calisiyosun
![]()
Aaaa aramızda üçün beşin lafımı olur teocan teessüflerceebu arada dün 15.522 yapacaydım da yanlış anlaşılır diye yapmadım![]()
Buna katılıyorumBacaklarımızı ve dizlerimizi çok zorlamaya gerek yok:)
Ben de yürüdüm ek yapar mıyım bilmiyorum
İyi yurumuşundur dinlen boşverBen de yürüdüm ek yapar mıyım bilmiyorum![]()
Nabiyorsun canim nasıl gidiyor
Bende çok şükür iyim nabalim isye Rabbim rast getirsin inşallah yolunda gitsin herşeyİyi kuzum. Hastane işleriyle uğraşıyorum bu ay anca. Senin nasıl gidiyor![]()