- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.965
- 598
bu arada dün 15.522 yapacaydım da yanlış anlaşılır diye yapmadımOh ohh o zaman dans
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada dün 15.522 yapacaydım da yanlış anlaşılır diye yapmadımOh ohh o zaman dans
Ben 5 bindeyimhenüz 3437 deyim
Kandırdın kızı hayiiiiiinbu arada dün 15.522 yapacaydım da yanlış anlaşılır diye yapmadım
ya bak Teo benle yarışıyor demesin didim birgün yetişmekle birşey olmazdı zatenKandırdın kızı hayiiiiiin
çalışıyorum kuzuş, benim 15 bin. bu arada günlük yürüyüşüm 7 haşlanmış yumurtaya eş değermişNabiyorsunuz kızlar bufun hedef 10 bin
7 yumurtami sadece? Neyse ince hesaplara girmeyelim biz eritiyoruz yediğimizi çalışmasan ne kadar kimbilir iyiki calisiyosunçalışıyorum kuzuş, benim 15 bin. bu arada günlük yürüyüşüm 7 haşlanmış yumurtaya eş değermiş
telefon güncellemeden sonra adımın altına bunu da yazıyor7 yumurtami sadece? Neyse ince hesaplara girmeyelim biz eritiyoruz yediğimizi çalışmasan ne kadar kimbilir iyiki calisiyosun
Aaaa aramızda üçün beşin lafımı olur teocan teessüflerceebu arada dün 15.522 yapacaydım da yanlış anlaşılır diye yapmadım
Buna katılıyorumBacaklarımızı ve dizlerimizi çok zorlamaya gerek yok:)
Ben de yürüdüm ek yapar mıyım bilmiyorumEki Görüntüle 2832239
Yoruldum yiter
İyi yurumuşundur dinlen boşverBen de yürüdüm ek yapar mıyım bilmiyorum
Nabiyorsun canim nasıl gidiyor
Bende çok şükür iyim nabalim isye Rabbim rast getirsin inşallah yolunda gitsin herşeyİyi kuzum. Hastane işleriyle uğraşıyorum bu ay anca. Senin nasıl gidiyor