Sende çanta filan yapYaptıgı yetmemiş bide sepet yapmış tobe estağfurullahneyse fasulye oldu da hep hi üste çıkmak lazım nasıl olacaksa artık
Tabi gaz oluyo, o yaptı bende yapcam diyosunHe ya mutluyum tek olmadığımaböyle olunca ne edip edip 15bine tamamlıyorum.
Hem de ne gazTabi gaz oluyo, o yaptı bende yapcam diyosun
Eli yüzü düzgün bişiy çıksın da kuğu kısmı eksik kalsınSende çanta filan yap
Yada kuğu
Yok kuzu benim gaz 15e zor götürüyorYarın bu gazla bi 20 göreceğiz bemce
Çok niyet ettim ama şu sıralar uzak dursam iyi olur oruç tatlıya şevklendiriyor böyle şeyler yapipta alt üst etmeyeyim dedim düzeni biraz böyle devam etsin daha sonraları yine alırımEli yüzü düzgün bişiy çıksın da kuğu kısmı eksik kalsın
Sende aldın mı tarif yoksam kaptanım balım
Buraya gelene kadar bende bu kadar yapacagimi düşünmezdim, bi geldim ben şok herkes yürüyo demek oluyo dedim ve gerçekten oluyoYok kuzu benim gaz 15e zor götürüyorfazlası imkansız
Inş kuzucum evet haklısın aslında yapınca yeniyo çok tehlikeli ama ben almış bulundum bir kereÇok niyet ettim ama şu sıralar uzak dursam iyi olur oruç tatlıya şevklendiriyor böyle şeyler yapipta alt üst etmeyeyim dedim düzeni biraz böyle devam etsin daha sonraları yine alırım
Ben hiiiçç uğraşamam, yaşlılığında belkim yaparım pastalarInş kuzucum evet haklısın aslında yapınca yeniyo çok tehlikeli ama ben almış bulundum bir kere
Ayy hakkaten çok uğraştırıcı ama herkes çılgın gibiBen hiiiçç uğraşamam, yaşlılığında belkim yaparım pastalar
Sağol cnm, iyi yapmışsın. Grup hareketlenmiş. Ramazan demiyor yürüyorsunuz. Tütü maşallah hepinizeAiglethe4th bende etiketledim seni gözükmüyordun gozunaydin canim
ASSOSyal bu ne kiz ben 25 bin yapayım da gör yarın sende 30 bin yap hih
Abla dün yürümedimAdımları görelim
Şimdi şeyden dolayı kırmızı falan 1. Derken çok bildirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?