- 22 Ağustos 2015
- 29.623
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.375
- 598
Kesin kesin12 ye adım yetiştiriyor olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesin kesin12 ye adım yetiştiriyor olabilir
Tam dişine gore heNe güzel gaza geliyorsun
Valla evin içinde oldugu kadar kaptanım. Eski azmim yokNe zamandır yoksun hani yuruyormusun sende
Oysa ben yürüyemedimSenin sayende nevoşum
Katil katil gel yaza fit fit olalım gozunaydin iyi yapmışsın canim benmValla evin içinde oldugu kadar kaptanım. Eski azmim yok
Zaten 1 aydır yoktum. Ailemin yanına git gel derken aksadı diyelim
Yine katılırım size inşallah
Sen beni gazliyon nevosumOysa ben yürüyemedim
Sagol canımKatil katil gel yaza fit fit olalım gozunaydin iyi yapmışsın canim benm
Bu adımlar bana daş olarak dönecek mi gaptanimKatil katil gel yaza fit fit olalım gozunaydin iyi yapmışsın canim benm
Helal olsun az yediğim için bukadarina takatim oluyor benm bitsin daha fazla yürürüm inşallahSen beni gazliyon nevosum
Yemeğine de dikkat edersen hemde nasillllBu adımlar bana daş olarak dönecek mi gaptanim
Sağol kuzucum maksat istediğim bana gelsinHelal olsun az yediğim için bukadarina takatim oluyor benm bitsin daha fazla yürürüm inşallah
Gelir gelir maşallah haydiSağol kuzucum maksat istediğim bana gelsin
Ediyorum on gündür detoks yapıyorum, birde sahurda yulaflı omlet yiyorum ekmek yokYemeğine de dikkat edersen hemde nasillll
Ekmek varya çok farkediyor bende 6 gündür ağzıma sürmedim şükürEdiyorum on gündür detoks yapıyorum, birde sahurda yulaflı omlet yiyorum ekmek yok
O zaman devamSen beni gazliyon nevosum
Ayy ınş yemedigimize değsin yaa on gündür yemiyorum hiç istek hissetmedim şimdilikEkmek varya çok farkediyor bende 6 gündür ağzıma sürmedim şükür
Dönmez mi ya maşallahBu adımlar bana daş olarak dönecek mi gaptanim
Ayy inş kuzum ağzın bal yesin emi ❤Dönmez mi ya maşallah