- 28 Haziran 2011
- 61.308
- 154.010
- 898
Tembellikte rakip buldumASSOSyal da öyle dürtüyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tembellikte rakip buldumASSOSyal da öyle dürtüyoruz
Eskiye nazaran hareketsizdim canımŞimdi en azından yürüyorumSen ve hareketsizlik hiç inanamiyorum şuan nevoş
Tembellik değilde eriniyorsunuzTembellikte rakip buldum
Sen nevoşu kırıyor musun yani teocan şuan inanamiyorum sahura iki yumurta kiriver nolacak yaaevet o da var ama en çok da temebllik
Aynen ,ayaga kalk adım at yuru ocağa yakTembellik değilde eriniyorsunuz
Sen muhteşem biseysin nevoşum yaaBen bu saatte hamur yoğurdum bazlama yapacağımEkmek kalmamış, eşim sabah işe gidecek
Gaza gelmen lazım sende yaparsınSen muhteşem biseysin nevoşum yaa
Gaza gelip tarif aldım nevoşGaza gelmen lazım sende yaparsın
heh işte tam o didiğindenTembellik değilde eriniyorsunuz
tek yumurta ile olsa neyse , elbet birgünnnnnnnSen nevoşu kırıyor musun yani teocan şuan inanamiyorum sahura iki yumurta kiriver nolacak yaa
tütü maşallah benim kzuum tütü maşallahBen bu saatte hamur yoğurdum bazlama yapacağımEkmek kalmamış, eşim sabah işe gidecek
Ben kiiii nevoş beni bilir tarif aldım ya inanamazsın tek yumurta da olur neden olmasıntek yumurta ile olsa neyse , elbet birgünnnnnnn
çok pis gaza geleceğim. En iyisi gidip uyuyayımBen kiiii nevoş beni bilir tarif aldım ya inanamazsın tek yumurta da olur neden olmasın
Nevoşun gözler yaşlı, diğer arkadaşlar ağlamaklı sana o kadar diyorum teo yaa valla teessüf edicemçok pis gaza geleceğim. En iyisi gidip uyuyayım
Ay evet cnm zaman nasıl geçti anlamadım. 2,5 hafta kaldı 38 haftanın bitmesine, bakalım ne zaman gelicek minnoşumSorma.okadar karışık bı mevsim ki..
Hava burda sıcak ama fırtınadan geciilmiyor soğuyacak bu gidişle de..
Doğumuna da az kaldı inşallah
Teoocanim yumurta kırma yarışması vardı bı ara çağıraydim seni yumurtayı kır sütle karistir un ekle biseycik olmaz ,tütü maşallah benim kzuum tütü maşallah
çok emekliymiş yaTeoocanim yumurta kırma yarışması vardı bı ara çağıraydim seni yumurtayı kır sütle karistir un ekle biseycik olmaz ,