- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.965
- 598
zorla peşinize vereceğim, benden kurtulmak için mecbur yürüyeceksinizUmarım bizde yürürüz
Bende deneyeceğim canım umarım sıkıntı olmazben oruçta daha rahat yürüyorum , var bi dengesizlik bende
Evde yürürüm ben yazorla peşinize vereceğim, benden kurtulmak için mecbur yürüyeceksiniz
Sahura kadar yürürüzBende deneyeceğim canım umarım sıkıntı olmaztam alışmışken bırakmayı istemem
Boyle yürümeye devam edersen yandık zaten canımzorla peşinize vereceğim, benden kurtulmak için mecbur yürüyeceksiniz
yeri önemli değil, kabul ederimEvde yürürüm ben ya
Evin içinde anca sahuru buluruz zati nevoşSahura kadar yürürüz
Bu sıra diyeti bıraktım çünkü kilo veremedim.Ama yürüme işe yaradı.500 gr verdim ve önce verdiğim 1500 gr mı geri almadımyeri önemli değil, kabul ederimhele sen bir sürü güzel şeyler yapıyorsun, bana sünnetse sana farz
Nevoş teoyu yarışmaya alsana ,çok istiyo benceSahura kadar yürürüz
Yok ya ben dün 50 dk da 5656 adım yürüdümEvin içinde anca sahuru buluruz zati nevoş
YanaşmıyorNevoş teoyu yarışmaya alsana ,çok istiyo bence
Yaa süper haber buuBu sıra diyeti bıraktım çünkü kilo veremedim.Ama yürüme işe yaradı.500 gr verdim ve önce verdiğim 1500 gr mı geri almadımBu önemli bence En azından incelirim
ben ramazan için anneme rezervasyon yaptımNevoş teoyu yarışmaya alsana ,çok istiyo bence
Ben zaten sağlıklı besleniyorum.Sıkıntım hareketsizlikYaa süper haber buu
Çalışıyorsan normalben ramazan için anneme rezervasyon yaptımyani tembellikte zirve
evet o da var ama en çok da temebllikÇalışıyorsan normal
Sen ve hareketsizlik hiç inanamiyorum şuan nevoşBen zaten sağlıklı besleniyorum.Sıkıntım hareketsizlikOndan bırakmamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?