Benim 10 bin olduSizde yurumeyin o zaman ben 5 bin yapayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 10 bin olduSizde yurumeyin o zaman ben 5 bin yapayım
Kıyamam ya, çok geçmiş olsun canım, bir kaç güne toparlarsın inşallah
Allah razı olsun kuzucum çok teşekkür ederim ❤Kıyamam ya, çok geçmiş olsun canım, bir kaç güne toparlarsın inşallah
Süpersin teocan ❤
ASSOSyal dizine. Ne oldu geçmiş olsun
Kuzum bilmiyorum noldu ama oturup kalkarken bayağı canım acıyo şuan, ınş geçer ınş zorlamışımdırASSOSyal dizine. Ne oldu geçmiş olsun
Ben bu ara çok aktif olmayacağım kızlar zira sınavlar başlıyor halledeym yine dönerim sahalara dün 6 bin adım attm sadece
Çok yüklenme canm dinlen birazKuzum bilmiyorum noldu ama oturup kalkarken bayağı canım acıyo şuan, ınş geçer ınş zorlamışımdır
Başarılar cnm sınavlarındaASSOSyal dizine. Ne oldu geçmiş olsun
Ben bu ara çok aktif olmayacağım kızlar zira sınavlar başlıyor halledeym yine dönerim sahalara dün 6 bin adım attm sadece
Geçmiş olsun, ağrılı dize rağmen gayet iyi yürümüşsün
Çok teşekkür ederim kuzucum inşÇok yüklenme canm dinlen biraz
Allah razı olsun canım benim, çok teşekkür ederim. Yanlış bişey yaptım herhalde, farklı bir ağrıGeçmiş olsun, ağrılı dize rağmen gayet iyi yürümüşsün
Teocan forumundasın bravoo sana
Kıskanç mıyım neyim 2-3gün yemek kaçamakları yaptım. Telafi etme adına arttırdım canım. Sen de ayağına rağmen çok güzel yürümüşsünTeocan forumundasın bravoo sana