- 22 Ağustos 2015
- 29.623
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.377
- 598
Bı bedende 2 kisimi yürüyordu caaanim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bı bedende 2 kisimi yürüyordu caaanim
Ollllmaaaaaasbeni birinci yapmıyor H M
Bir bedende iki ruhuz bizBı bedende 2 kisimi yürüyordu caaanim
He canıms benmde yerine C Capanin Gururu Teyom yürüyor o yzuden ha o ha ben birinciBir bedende iki ruhuz biz
Ruh ikizim olarak yanlış secimmi yaptım acaba benim ruh ikizim teo olabilir cok yuruyor o boşamı gitsin fazlalıkları benim olsun nolurrrrHe canıms benmde yerine C Capanin Gururu Teyom yürüyor o yzuden ha o ha ben birinci
Nasılsınız bu arada herkes iyimi..Ruh ikizim olarak yanlış secimmi yaptım acaba benim ruh ikizim teo olabilir cok yuruyor o boşamı gitsin fazlalıkları benim olsun nolurrrr
Iyiyiz canm çok sükür annemleri doktora getir götür yaptım asıları falan derken yoğun gecti biraz... sen nasılsın hersey yolunda mıNasılsınız bu arada herkes iyimi..
Hamdolsun canim sizede geçmiş olsun.Iyiyiz canm çok sükür annemleri doktora getir götür yaptım asıları falan derken yoğun gecti biraz... sen nasılsın hersey yolunda mı
Kolaylıklar diliyorum canım sınavında insallah güzel geçer aynen öyle koşuşturmayla geciyorHamdolsun canim sizede geçmiş olsun.
Bende iyim sınavlara hazırlık vs hayat telaşesi iste geçip gidiyor
Ruh ikizim olarak yanlış secimmi yaptım acaba benim ruh ikizim teo olabilir cok yuruyor o boşamı gitsin fazlalıkları benim olsun nolurrrr
Hamdolsun canim sizede geçmiş olsun.
Bende iyim sınavlara hazırlık vs hayat telaşesi iste geçip gidiyor
Valla içim şişti benmde ama inşallah sabrın sonu selametKolay gelsin canım sana. Şu sınav bitse de tam katılsan aramıza:)
Ama kuzumm seninki sana yeter diye C Capanin Gururu Teyom da adım cok azcuk verse nolacak sankiHemen satış ya:))
olsun olsun, bu ay kendi rekorumu egale edeceğim zaten. En çok 414bin yürümüştüm bir ayda. Bu ay 450bine yaklaşacak gibiRuh ikizim olarak yanlış secimmi yaptım acaba benim ruh ikizim teo olabilir cok yuruyor o boşamı gitsin fazlalıkları benim olsun nolurrrr
Hay maşallahh kalan 36 bini benim olsun tamam mıolsun olsun, bu ay kendi rekorumu egale edeceğim zaten. En çok 414bin yürümüştüm bir ayda. Bu ay 450bine yaklaşacak gibi
Biter biter az daha sabret canım ❤Valla içim şişti benmde ama inşallah sabrın sonu selamet
tamam akşam etiket yaparım seni deHay maşallahh kalan 36 bini benim olsun tamam mı
gururumuztamam akşam etiket yaparım seni de