- 26 Mart 2018
- 28.448
- 127.971
- 598
Valla aç daha rahat yürünüyor canımKız sen nasıl oructun Allah'ıni sen bende öyleydim bukadar yürümek neyimeeee Allah kabul etsin canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla aç daha rahat yürünüyor canımKız sen nasıl oructun Allah'ıni sen bende öyleydim bukadar yürümek neyimeeee Allah kabul etsin canim
Kandil simiti paketi vardı önümdeValla aç daha rahat yürünüyor canım
Herkesi ben mi sandin şekerim3bin adım bekledim o mesajı görünce
Herkesi ben mi sandin şekerim
Valla kazanan belli olur ya açıklanır sonuç bakıyorum ki oruç degilkenkinden daha fazla yürümüşdalga geçiyor aklımızla ama bugün oruçtum canım sadece 38bin adım atabildim
Kuzu akşama ağır yiyeceğim yarın da annem çağırdı o yüzden fazla adımla telafi etmeye çalışıyorum3bin adım bekledim o mesajı görünce
Cumartesi 20bin hedefim varValla kazanan belli olur ya açıklanır sonuç bakıyorum ki oruç degilkenkinden daha fazla yürümüş
Hedefin uçmakmiiiiiiiiiiiiCumartesi 20bin hedefim var
Sözde vücut hafızaya alsın istiyorum bu kiloyu. Ama bence bıraksam unutur hemenHedefin uçmakmiiiiiiiiiiii
Sözde vücut hafızaya alsın istiyorum bu kiloyu. Ama bence bıraksam unutur hemen
Beni cildirtmakmi istiyorsun hee
.Sen beni çıldırtmak mi istiyorsun
Zengine hayırlı olsun derler fukaraya nerden buldun derlerBeni gınayan benim köyneğimi giyinsin
Müge anlida ki kadın bilmiyormusunO kimm
Senin duvarında paylaşacaktım kapaliydi yanlışlıkla kendimde paylaştım kapadım duvarıBeni gınayan benim köyneğimi giyinsin