- 22 Ağustos 2015
- 29.624
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.380
- 598
Sende mi yaaaaniYarindan itibaren zorlu bir rakibin olacak. Hizlansan fena olmaz hani.![]()
![See-no-evil monkey :see_no_evil: 🙈](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f648.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende mi yaaaaniYarindan itibaren zorlu bir rakibin olacak. Hizlansan fena olmaz hani.![]()
Kuzu ya memleket sana bayağı yaradı, geçtin beni valla
Kuzu ya memleket sana bayağı yaradı, geçtin beni valla![]()
Sabahtan bi posta yürüdüm ama 11 gibi görüntü atıcam cnm daha 300-500 adım atarım belkiEvet buraya yazıyorum ki az daha kalkayimda yürüyüşümu tamamlayayim diye .
Nabtinuz yürüyüşler bitmiştir kesin
Dibine kadar yaniSabahtan bi posta yürüdüm ama 11 gibi görüntü atıcam cnm daha 300-500 adım atarım belki![]()
Nasıl kiii nasilllllBen bugün pek yürüyemedim.Yoğun bir gün oldu![]()
Bitti sayılırEvet buraya yazıyorum ki az daha kalkayimda yürüyüşümu tamamlayayim diye .
Nabtinuz yürüyüşler bitmiştir kesin
Sen hep bitirmek zorundamisin kuzumBitti sayılır![]()
Ben de aynı durumdayım canımSabahtan bi posta yürüdüm ama 11 gibi görüntü atıcam cnm daha 300-500 adım atarım belki![]()
Tabi kiDibine kadar yaniben daha 3 bindeyim ve yorgunum yav
![]()
Sen göbukle iyi yürüyorsun benm gobuklu idolumTabi ki9800 küsürdeyim şimdi 10 bin olmadan atarsam arkamdan ağlar adımlar
Ben de bilmiyorum kiSen hep bitirmek zorundamisin kuzum![]()
Yanlız değilim.barim bugün bendensin4 bin ancak olur.
Okul vardı.4 defa dışarı çıktım ama arabaylaKahvaltı,yemek,ev işi olunca çıkamadım
![]()