Allah iyilik versin canım bende iyiyim çok şükürİyim hamdolsun sen nasılsın
Amin amin hepimize inşallah yürüyün bakalım fedailerAllah iyilik versin canım bende iyiyim çok şükür
Amin amin hepimize inşallah yürüyün bakalım fedailerben yokum aslan kızlar
Beni görünce sana bsyler oluyor amaasen yokken buralar çok boş kalmasın diye yürüdüm. Bugün yatış hhahah
Biz Yuruyelim Yinede.Amin amin hepimize inşallah yürüyün bakalım fedailerben yokum aslan kızlar
Benim ayak anca düzeldi. Fazla yürüyemiyorumAmin amin hepimize inşallah yürüyün bakalım fedailerben yokum aslan kızlar
Ayağına noldu canim?Benim ayak anca düzeldi. Fazla yürüyemiyorum
Merhaba xiaomi band 3.tanistigima cok SevindimBugün anneme gittim sadece ve bütün gün oturduk resmen. Oturmak beni yürümekten daha çok yordu. Uzanmam lazım sanırım gün içerisinde. Belim boynum bayağı kötü oldu
bu arada tanıştırayım. Yeni saatim. Xiaomi band 3. İyi yani sevdim kolumda da minik durdu.
Eki Görüntüle 2775711
Merhaba xiaomi band 3.tanistigima cok Sevindim
Oturmak cidden daha yorucu oluyor.
Gecmis olsun
Eki Görüntüle 2775715
Her zamanki gibi yazı hatun
Deli deli küpeli benHer zamanki gibi yazı hatun
Ayy ben şuana kadar 1 kişi banlattım. O da beddua etmişti. Hiç yapmadım. Hatta sen yokken profiline hep baktım döndün mü diyeArrietty_ H M HALLEYS C Capanin Gururu Teyom hayranlarım sağolsun eski mesajlarımı bulup banlatıyor
bu yorumdan ban yemişim ama 3 gün sonrabuda gösteriyor ki sevenlerimiz peşimizde sağolsun
Konu Mesajı 'Babaya vasi olmak'
TeoşummmAyy ben şuana kadar 1 kişi banlattım. O da beddua etmişti. Hiç yapmadım. Hatta sen yokken profiline hep baktım döndün mü diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?