Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

7C8A6F92-CBDD-4562-A948-229BC4E9B67F.png

Selam kızlar 🙋‍♀️

2D4C9B66-7F2A-442A-B4CB-855212534076.png

İyi akşamlar hanımlar, keyifler nasıl :)
Bugün 7km lik bir yürüyüş yaptım. Yarın 9-10 istiyorum. Umarım becerebilirim. 2 hafta önce 9 yürümüştüm. Gebelikteki rekorumdu. Ama çok belim ağrıdı sonra. Bugün 7de çok iyi bıraktım.

Bence yarın 9 olacak ve bu sefer belim ağrımicak iyice gitti hamlığım. Kendimi kandırmıyorsam 😂😂

Eki Görüntüle 2774266

Bugün 7km lik bir yürüyüş yaptım. Yarın 9-10 istiyorum. Umarım becerebilirim. 2 hafta önce 9 yürümüştüm. Gebelikteki rekorumdu. Ama çok belim ağrıdı sonra. Bugün 7de çok iyi bıraktım.

Bence yarın 9 olacak ve bu sefer belim ağrımicak iyice gitti hamlığım. Kendimi kandırmıyorsam 😂😂
Belini agritiyor ise yukseltme istersen. Sonra hic yapamazsin Allah korusun.
Masallah Sana 😍

Eki Görüntüle 2774266

Şeytanın bacağını kırıyorsun canım :KK200:

Belini agritiyor ise yukseltme istersen. Sonra hic yapamazsin Allah korusun.
Masallah Sana 😍

çok teşekkür ederim 😍
Biraz kendimi dinleyerek yükseltmek istiyorum. gebeliğin ilk 14-15 haftası zor geçti hamladım. Sonra enerjim yavaş yavaş geldi. Kendimi burada buldum neyse ki. Açılıyorum yavaştan galiba bakalım☺️

Back