Tövbe tivbe öyle deme kizYav ne dedim ben yine allah alsın canımı ya
Beni etiketledin de ben mi görmedim hayın gaptanımmmmGerçekler acıdır ama güçlendirir haha
Sevenlere selam olsun
Canın sağolsunSatış yok satış yokkkk
Üzülmezsin işte beni de sevmiyorsun hep küsüyorsunTövbe tivbe öyle deme kiz
Kız oklava geliyooo heee ben orda kimseyi etiketlemedim ama sen etiketledin neyse zorla olmaz ben şaka yaptımÜzülmezsin işte beni de sevmiyorsun hep küsüyorsun
Onu bende anlamadım ama bana küstü sanırımAlt metin ne bilmem ben. Zor anliyorum zaten cogu seyi
Hatta genelde cakmiyorum bile ne demek istediginizi. MeselaH M nin son mesaji
Yok kusmedim trip attımOnu bende anlamadım ama bana küstü sanırım
Seni öpsemOpusun de barisin hadi
Seni herkes etiketlemişti ama ben etiketlenmeyenleri etiketledim yoksa evvoş ori cantanem kızlar hep etiket yaptı beni ama ben yapmadım çünkü onlar etiketlenmişti öncedenKız oklava geliyooo heee ben orda kimseyi etiketlemedim ama sen etiketledin neyse zorla olmaz ben şaka yaptım
Yok canım kusmedim ben olsun yalan dünya dediğim gibi seveni sever sevmeyeni opmeyizOpusun de barisin hadi
Ben barışmıyorumOpusun de barisin hadi
Deli kız şaka yapiyorum saçmalama daha neler ağzına indiricem maşaaayi belki sende etiketlemeni istemisimdirSeni herkes etiketlemişti ama ben etiketlenmeyenleri etiketledim yoksa evvoş ori cantanem kızlar hep etiket yaptı beni ama ben yapmadım çünkü onlar etiketlenmişti öncedenseni esefle kınıyorum öleyim de kurtul
Bak bak laflara bakkkkkkkk vaaaaaay vayyyyy böyleymiş demek haYok canım kusmedim ben olsun yalan dünya dediğim gibi seveni sever sevmeyeni opmeyiz
Azcik daha adimlayin siz en iyisi
Hayır küstüm ben gönlümü almak istiyorsan her gün öp beni o zaman düşüneceğimDeli kız şaka yapiyorum saçmalama daha neler ağzına indiricem maşaaayi
Ne güzel diyorsun bidaha deeeeBak bak laflara bakkkkkkkk vaaaaaay vayyyyy böyleymiş demek ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?