- Emoji Skoru
- 151.852
- Puanlar
- 898
Tadı gayet iyi oluyor. Gurbette zordur imkanlarAynisi olurmu ki
Gerci en iyisini de yemedim herhal. Yinede severim.
![Hugging face :hugging: 🤗](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f917.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tadı gayet iyi oluyor. Gurbette zordur imkanlarAynisi olurmu ki
Gerci en iyisini de yemedim herhal. Yinede severim.
Aaa olur olur. Evde 20bin atan biliyorum.
Bu ben degilim ama :)
Gerci hamilelik de zor belki?
Yakında sen de yürüyemeyeceksinMesela ben![]()
Evet evet dogru sende atiyordun. Daha onceleri. Cok cok onceleriMesela ben![]()
Leslie veya birkac adim videolari ile o sayiya ulasmak basit :)10km yürümüşlüğüm var dışarıda hamilelik zorlamıyor beni aslında. Ama evde yürüme işini ben anlamadım![]()
Ev geniş olunca yürünüyor. Ben hep evdeyim. Çocuklarla dışarı çıkamıyorum. 17 bin yapmışlığım var10km yürümüşlüğüm var dışarıda hamilelik zorlamıyor beni aslında. Ama evde yürüme işini ben anlamadım![]()
Bende cocuklari disari cikaramiyorum. Burda yasak olsa hic zorlanmazlarEv geniş olunca yürünüyor. Ben hep evdeyim. Çocuklarla dışarı çıkamıyorum. 17 bin yapmışlığım var![]()
Leslie veya birkac adim videolari ile o sayiya ulasmak basit :)
Ev geniş olunca yürünüyor. Ben hep evdeyim. Çocuklarla dışarı çıkamıyorum. 17 bin yapmışlığım var![]()
Aşkolsun daha 1 hafta onceydiEvet evet dogru sende atiyordun. Daha onceleri. Cok cok onceleri![]()
Leslie veya birkac adim videolari ile o sayiya ulasmak basit :)
Yürürken buraya girsem benim telefon saymıyor canımBiz yürürken sohbet edelim.burda hicbisey anlamayız![]()
İçimde öyle bir his varB
Nedeeen
Ben cebimde atiyorum telefonubenim saatim yok. Ondan mı acaba? evde dün bütün gün oturmadım ama telefon elimde değil ki onlar kaçıyor işte![]()
Hiç. Öyle yapıyorum deyip kaçmak olmaz. Yarın 17 bin bekliyoruzBende cocuklari disari cikaramiyorum. Burda yasak olsa hic zorlanmazlar
Yarin 17bin bekliyoruz ozaman![]()
Ben cebimde atiyorum telefonu
Kola takmak icin bisey var. Ismini bilmiyorum.
Genelde kosucularda goruyorum disarida. Oyle bisey de mantikli
Ben 1 aydir yokumAşkolsun daha 1 hafta onceydi![]()
Büyük olan yürür ama digeri fazla yürüyemez. Babaşaro evdeyken kaçamak yapıyorumBende cocuklari disari cikaramiyorum. Burda yasak olsa hic zorlanmazlar
Yarin 17bin bekliyoruz ozaman![]()
Ben bileklik aldım. Daha rahat oluyor tabi. Diğer türlü telefonu hep üzerinde taşıyamıyorsun. Ev işi falan yapınca imkanı yok 10 bin olmuyor. Baya baya evde tempolu yürümek lazım. Anca öyle oluyorbenim saatim yok. Ondan mı acaba? evde dün bütün gün oturmadım ama telefon elimde değil ki onlar kaçıyor işte![]()