- 8 Eylül 2016
- 103.196
- 437.818
- 898
- 35
Hayirlisi olsun canimHemde nasıl sormaaa vallahi.. uzaklığı kötü.. iste idare ediyoruz bı sure görev bitene kadar canim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi olsun canimHemde nasıl sormaaa vallahi.. uzaklığı kötü.. iste idare ediyoruz bı sure görev bitene kadar canim
Hiç sorun değil kaptanımH M beni listeden cikart istersen benim adımlar ertesi gune kaliyor kendim yaparken sorun olmuyordu engel olmayayim burda
![]()
Aminnn bu sene yazicaz inşallah Güzel yerler çıkarHayirlisi olsun canim![]()
Kaç bindesinHiç sorun değil kaptanım
Arkadaşları bilmem ama ben motive olmak ,gaza gelmek için buradayımSayende başladık beraber devam edelim
![]()
Akşama da benm enerjim kalmıyor maşallahEki Görüntüle 2726640
Canlı dersler başladı tel elime yakında geçti,birazda işim var.Ben akşam iyi yürüyorum![]()
Sorun olmayacaksa paylaşırım tabi kiHiç sorun değil kaptanım
Arkadaşları bilmem ama ben motive olmak ,gaza gelmek için buradayımSayende başladık beraber devam edelim
![]()
Cokta şeyetmesenmiEki Görüntüle 2726640
Canlı dersler başladı tel elime yakında geçti,birazda işim var.Ben akşam iyi yürüyorum![]()
Ben geceleri iyi oluyorumAkşama da benm enerjim kalmıyor maşallahgecelerin yargici.. bugünde bende ama bence :))
Sen kendine bakCokta şeyetmesenmi![]()
Olsun düzenli yürüyüş olsun da inşallahBen geceleri iyi oluyorum
Bu hafta yürürüm haftaya bu kadar olmaz ,o zaman meydanı size bırakırımSonra yine başlarım
![]()
Bakiyorum isteSen kendine bak![]()
20 bin oldu muBakiyorum iste![]()
Nededin sen20 bin oldu mu![]()
Bende yarına hazırlık yaptım.Yarın öğretmenler günüNededin sen
Daha dur hele motorumda gaz bitti 7500 deyim kiz bugun pazar market derken yoruldum