- 28 Ağustos 2020
- 8.428
- 37.129
- 498
Bizi aldın gruba sen yoksun, yürüyüşlerin ne alemdeNapıyosunuz kızlar?
Ahahhahah is ciddiye biniyor ele gecirdim buralarıHani ben yokmuyumetiketinde yaoamadin zati
Anaaaam asil kaptan sensin yaaa, bakma sen bu cahile
28bın sandım ilkH M Sohrab M -Murphy C Capanin Gururu Teyom ve halaya çağırdıgım son kiside HALLEYS cim sensin
Eki Görüntüle 2766336
H M Sohrab M -Murphy C Capanin Gururu Teyom ve halaya çağırdıgım son kiside HALLEYS cim sensin
Eki Görüntüle 2766336
28 binde daha büyük kutlama yaparız bence28bın sandım ilkdedim bu kız hıc oturmamış herhalde bugun totosunun üstüne
Ahahahah süpersin tebriks
Geçen hafta yürüdüm ama saymadım, bildirim de yapmadım haliyle. Bu hafta başlarım saymaya diyordum ama bu hafta da yürüyemedim. Rahatsızlandım, birkaç gündür ağrılarla uğraşıyorum.Bizi aldın gruba sen yoksun, yürüyüşlerin ne alemde
Her zaman ki gibi geç kaldımH M Sohrab M -Murphy C Capanin Gururu Teyom ve halaya çağırdıgım son kiside HALLEYS cim sensin
Eki Görüntüle 2766336
28 binde daha büyük kutlama yaparız bence
Geçmiş olsun canımGeçen hafta yürüdüm ama saymadım, bildirim de yapmadım haliyle. Bu hafta başlarım saymaya diyordum ama bu hafta da yürüyemedim. Rahatsızlandım, birkaç gündür ağrılarla uğraşıyorum.bakalım yarın nasıl olacak.
Öyle olur büyük ihtimal günaydınBütün kk yı çağırırız ozaman halaya :))
Geçmiş olsunGeçen hafta yürüdüm ama saymadım, bildirim de yapmadım haliyle. Bu hafta başlarım saymaya diyordum ama bu hafta da yürüyemedim. Rahatsızlandım, birkaç gündür ağrılarla uğraşıyorum.bakalım yarın nasıl olacak.
Sağol canım. Önce kollarım ve omzum ağrıdı. Pilates yapmıştım önceki gün, fazla yüklendim galiba dedim. Sonra gece iyice arttı bileklerime kadar ağrıdı, uyandırdı. İlaç içip öyle uyuyabildim. Ertesi gün ağrı sırtımdan göğsüme vuruyordu. Korona oldum diye korktum hatta. O günün gecesi de başım çatlayacak gibi ağrıdı. Resmen bütün vücudumu dolaştı yani ağrı. Anlayamadım sebebini. Doktora da sordum yediğin bir şey dokunmuş ya da viral olabilir dedi. Ağrın devam ediyor mu takip et dedi. Dün hafif bir baş ağrım vardı ama farklıydı. Bugün daha iyi gibiyim bakalım geçiyor inşallah.Geçmiş olsunne ağrısı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?