• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftalık Adım Yarışması 🏃 ( Kadınlar Yürüyor)

Yok Allahtan yapmadı ama o ilaç yapıyor diye korkuyordum doktorum cok temkinli ilerledi birden yüksek doz kullandırtmadı hafiften arttrdı dozunu
Benm de yok çokta çıkmaz ama çıktımı hep aynı yerden oluyor
Hassas bı cildim var sivilceli değil Allah'tan ama işte cikanlarin bazılari birakti sanırım

Benm de yok çokta çıkmaz ama çıktımı hep aynı yerden oluyor
Hassas bı cildim var sivilceli değil Allah'tan ama işte cikanlarin bazılari birakti sanırım
Hep ayni yerde cıkiyorsa ondan iz birakmistr canım... benim sivilceler beni hep şasirtir baska yerlerde cıkar 😁

Screenshot_2021-01-19-22-38-03-579_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.jpg

Bugün örnek yürüyüşümü paylaşayım bari.

Bu da benden gelsin kar kış demedim. Buz olur düşerim demedim çıktım 🤪
Bugün yaptığım salaklığı anlatayım ben. Adımlarımın sebebi o zaman anlaşılır.

Trendyol iadem vardı. Ptt kargo kodu geldi. Evin yakınındaki ptt şubesine gittim bir baktım saat 12.30. Anam öğle arası olmuş şube kapalı. Açılmasına 1 saat var. Eve gideyim yani napıcam burda dedim. Gittim tekrar geldim 3 gibi. Şube hala kapalı. Kapıda kocaman yazıyormuş koronavirüs tedbirleri kapsamında bu şube kapalıdır diye. 😂😂😂

diğer şubeye gitsem rahat 10km yapmış olurdum ama yerler buzdu korktum artık 😂

Eklentiler

• 2391197C-FB75-4EFC-B617-B88794A58B1D.png
    2391197C-FB75-4EFC-B617-B88794A58B1D.png
    164,1 KB · Görüntüleme: 14
Bu da benden gelsin kar kış demedim. Buz olur düşerim demedim çıktım 🤪
Bugün yaptığım salaklığı anlatayım ben. Adımlarımın sebebi o zaman anlaşılır.

Trendyol iadem vardı. Ptt kargo kodu geldi. Evin yakınındaki ptt şubesine gittim bir baktım saat 12.30. Anam öğle arası olmuş şube kapalı. Açılmasına 1 saat var. Eve gideyim yani napıcam burda dedim. Gittim tekrar geldim 3 gibi. Şube hala kapalı. Kapıda kocaman yazıyormuş koronavirüs tedbirleri kapsamında bu şube kapalıdır diye. 😂😂😂

diğer şubeye gitsem rahat 10km yapmış olurdum ama yerler buzdu korktum artık 😂
Estağfirullah.
Gözden kaçmış 🤭 iyi yapmışsın ama

Back