Geçin geçin yiyin yiyin geçin
Vasat demeyelim daha ağır hareket etmis diyelimBugün bende böyleyim vasat
Az olur regen gibi kavanoz kavanoz yemeyelim yeterkiazcık yesek
Özür dilerim ağır oldu taş mı düştü neVasat demeyelim daha ağır hareket etmis diyelim
Yok kaptanım, tövbeAz olur regen gibi kavanoz kavanoz yemeyelim yeterki
Yok canım hic üzerime alınmadımÖzür dilerim ağır oldu taş mı düştü ne
Ben çikolata yemeyi ozlexim ya kavanoz geçerse elime affetmem sanırımYok kaptanım, tövbe
En iyisi eve sokmamakBen çikolata yemeyi ozlexim ya kavanoz geçerse elime affetmem sanırım
Ahahahha o kadar mı korkutucu oldu bu ornekYok kaptanım, tövbe
Markette elim gidiyor ama ccciiiiisss diyorum elime vuruyorumEn iyisi eve sokmamak
Bı kovanazu eritmek için bütün gün koşman lazım sence korkunç degilmiAhahahha o kadar mı korkutucu oldu bu ornek
Bende bu kavanoz bitsin almıcamMarkette elim gidiyor ama ccciiiiisss diyorum elime vuruyorum
Neyse çokta şeeetmeyelim cagirştirmayalimBende bu kavanoz bitsin almıcam
Kavanoz kavanoz diyor. Bana korkutucu geldiAhahahha o kadar mı korkutucu oldu bu ornek
Uslu çocukMarkette elim gidiyor ama ccciiiiisss diyorum elime vuruyorum
Teşekkürler aplaKavanoz kavanoz diyor. Bana korkutucu geldi
Uslu çocuk
Neyse çokta şeeetmeyelim cagirştirmayalim
Ben kucuk bir kavanozu 1 ayda ancak bitirebiliyorum ahahaahahha nasil yenebilir o kadar cikolata bayılır ya insan suan banada korkutucu geldiKavanoz kavanoz diyor. Bana korkutucu geldi
Uslu çocuk
1 aymi?Ben kucuk bir kavanozu 1 ayda ancak bitirebiliyorum ahahaahahha nasil yenebilir o kadar cikolata bayılır ya insan suan banada korkutucu geldi
Bi anlık soğuma olduysa kavonoza yanaşmazsın artıkBen kucuk bir kavanozu 1 ayda ancak bitirebiliyorum ahahaahahha nasil yenebilir o kadar cikolata bayılır ya insan suan banada korkutucu geldi
Aynen şu 400 g lik bana 1 ay yetiyor da onuda almıcam bu ay sivilce yaptı1 aymi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?