Hahaaaa inanmiyorum sana
10bin dedinya ona inanmam dedim
Abla aynı ben 3 bin cepte her işi birden yapıyorum arada yürüyorumTemizlik yapıyorum daha yürümedimBir yandan yemek hazırlıyorum En az 10 bin yaparım ona göre
Çok ayıp kaptanımben az önce bin görmedim mi ki bir Daha bakayım evvaninkine
Çamaşır katladım sabah,normalde toplar bir yerde katlarım.Bugün tek tek katlayıp bırakacağım yere koydumAbla aynı ben 3 bin cepte her işi birden yapıyorum arada yürüyorum
Doğru diyorsun yaaKac adim atarsan at senin kendi sagligin icin eglenerek yürücez
Eşim evde akşam o yokken oturma odasında turluyorum.O varken önünden geçmek zor oluyor10bin dedinya ona inanmam dedim
Ahaaaa ben yaptim.oyle yaptim tek tek,sonra karnibahari aldim dolaptan koydum sonra gittim sogani aldim koydum sonra kiymayi derken sapıttımÇamaşır katladım sabah,normalde toplar bir yerde katlarım.Bugün tek tek katlayıp bırakacağım yere koydum
Amaç gaza gelmekDoğru diyorsun yaa
Ama ben evin içinde telefonu koltuğa bırakıp ordan oraya yürüyorum unutuyorum alışırım artık zamanla
Hayatımıza renk geldi sonumuz hayır olsunAhaaaa ben yaptim.oyle yaptim tek tek,sonra karnibahari aldim dolaptan koydum sonra gittim sogani aldim koydum sonra kiymayi derken sapıttım
Renkmi bilemedimHayatımıza renk geldi sonumuz hayır olsun
Bin bile güzel bazen o bile zor atılıyor :)))Çok ayıp kaptanım
Ne hamaratız ne hamaratÇamaşır katladım sabah,normalde toplar bir yerde katlarım.Bugün tek tek katlayıp bırakacağım yere koydum
Akşama 20 bini geçerBin bile güzel bazen o bile zor atılıyor :)))
Helal olsun sana
Bende oyle yaptim biara deli dana gibi döndüm sonra bi baktim telefon bana koltuktan bakiyoduDoğru diyorsun yaa
Ama ben evin içinde telefonu koltuğa bırakıp ordan oraya yürüyorum unutuyorum alışırım artık zamanla
Odada daireselmi kareselmi yuvarlakmi ciziyorsunuzBende oyle yaptim biara deli dana gibi döndüm sonra bi baktim telefon bana koltuktan bakiyodu
Ben bazen ileri geri bazen sağ sol bazende yerimde sayiyorum mecburenOdada daireselmi kareselmi yuvarlakmi ciziyorsunuz
Ben telefonu cebime koydum korkudan şarja takamıyorum saymıycak diye
Hareket olsun yeterki..Ben bazen ileri geri bazen sağ sol bazende yerimde sayiyorum mecburen