Tmm nevoş bugün olcem on beş gün müsade veriyorum kendimeBacak çevresi,kalça çevresi ölç canım:)
Aslında yağlarda erime üstten başlar sonra alta iner:)
Sen bel,göğüs her yeri ölç yaz:)
1 yılda inceldim ben ne kadar kalınsamSeni mi kircam teo 15 gün olaydı
İç canım ama onuda ara vererek iç :)Kesintisiz detoks iyi bir şey değil:)Tmm nevoş bugün olcem on beş gün müsade veriyorum kendimedükanı boşuna mı içiyom
15 gün yapicam bırakıcam çok merak ediyorum etkisini nevoşİç canım ama onuda ara vererek iç :)Kesintisiz detoks iyi bir şey değil:)
bırakmak yoooookkkkkk15 gün yapicam bırakıcam çok merak ediyorum etkisini nevoş
Detoks suyumu birakicam teocan koşmaya devamkebırakmak yoooookkkkkk
Sen bekleme sosyalim o zaten geliyor kendisiO kadar bekleyemem
Burda acayip yağmurBende terledim resmen gömlekle
Gömlekle çıktım hayretler icindeyim yaaa bugün hava muhteşemdi
Yani terledim de yürüdüm 5 bin dışarda evin işini olmasa daha yururdum
İstanbul sogukmusBurda acayip yağmur
Çok üzüldüm ya, alışkın olmadığın için fazla mı zorladın acabaYaaaa bana nazar değdidizimin arkası çok agriyo, oturup kalkarken zorlanıyorum bugün yürüyemiyorum ben
Hiç bilmiyorum teocan ama bayağı zorluyo oturup kalkarken, namazı kılarken özellikle çok fenaÇok üzüldüm ya, alışkın olmadığın için fazla mı zorladın acaba
Canım kendini.çok zorlamışsındır.Yavsş yavaş artır.Ama bırakma mutlaka alışıyorsunYaaaa bana nazar değdidizimin arkası çok agriyo, oturup kalkarken zorlanıyorum bugün yürüyemiyorum ben
Ayy çok fena nevoş, bişey oldu ama bende bilmiyorumCanım kendini.çok zorlamışsındır.Yavsş yavaş artır.Ama bırakma mutlaka alışıyorsun
Benimde öyle olmuştuAyy çok fena nevoş, bişey oldu ama bende bilmiyorum
Ben sana önce 5 bin demiştimIki günde ben pert
Sizde yurumeyin o zaman ben 5 bin yapayımBen sana önce 5 bin demiştim