Kaç olduIlk gunun hevesi seysi
O nasıl olcakWhatsapp tan bana yürüse
Şu an mutfga geçtim.kahve yapmak için kalktım yaz kizim bunları1 adım diye yazicam listeye ona göre birazcık mutfağa wcye çocukların odasına gitsen ne olur ki
Çocuklar iyiler. Eşim destekliyorC A N O çocukların keyfi yerinde mi,eşin ne diyor:)Bugün bayağı yürümüşsün:)
Yaaaa sesli güldümŞu an mutfga geçtim.kahve yapmak için kalktım yaz kizim bunlarıEki Görüntüle 2725400
HiççKim çıkardı bu işi ne güzel oturuyorduk oturduğumuz yerde
O bilir işiniO nasıl olcak
Benimki memnun sıkıntı yok:)Ama o yokken daha iyi oluyor gece oturma odasını turluyorumÇocuklar iyiler. Eşim destekliyornapsın. Az dışarda yürüdüm biraz evde derken akşam oldu. Korse de takıyorum baya fayda ediyor sanki :)
Büyük olan arada peşime takılıyorkoridor odaları geziyorum. Allahtan ev büyük.
Senin eşin ne diyor. Baya azimli çıktık
Ben değil adımsayar yazması lazm..Şu an mutfga geçtim.kahve yapmak için kalktım yaz kizim bunlarıEki Görüntüle 2725400
5100 kacta kapanisKaç oldumerasim var..
Mahkumlar gibi bu kadınlara noldu diyecekler tobe YarabbimBenimki memnun sıkıntı yok:)Ama o yokken daha iyi oluyor gece oturma odasını turluyorum
Oğlum arada takılıyor peşime
İstediğin kadar yap yazın ben not alırım listeye ama ismimi etiketleyin ekran resmiyle..5100 kacta kapanis
Gece 12:00 olmadan adım sayar sıfırlıyor zaten:)5100 kacta kapanis
Neyse 10 binle kapatsak oda iyi ablacım yarın yaparız inşallahBende öyle temizlik yaptım ,sonra yemek yaptım yemeğim biraz uğraştırdı:)
Yeni oturdum:)
Tamam tamam vurma başlıyorum mutfaktaBen değil adımsayar yazması lazm..
Yine çok tatlısınMahkumlar gibi bu kadınlara noldu diyecekler tobe Yarabbimdur takayım kulaklığı aldırma Gönül aldırma eşliğinde basliyayim