- Konu Sahibi FashionbyHatis
bende kullanıyorım öncesinde turp kürünü yapmıştım ama saçımın tamamı ıslak 3 saat bekleyince hasta oldu bıraktım :)) yazında zatn turp yok sinameki yapıyorum ben 2 sene önce falan ablamdan öğrenmiştim tarifi onun saçları resmen popsuna kadar uzamıştı... ama üşendim yapmadım şimdi bi süredr yapıyorum uzama gözle görülür farkediliyo gürleşmesi içinde arada sarımsak-z. yağı maskesi yapıyorum ama i na nıl maz kötü kokuyo gerçi ben alıştım ama devam edersem kocam heran ewden atabilir![Stick Out Tongue :P :P](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk21.gif)
saç rengimde değişim olmadı sadece boyadan hemen sonra uygulamamak gerekiyo... bikaç hafta sonra uygulayıncada çok az bi akma oluyo sonra renk oturuyo zaten bnde açılma koyulaşma falan olmadı...devam edicem ben faydası var zararı yok herkes denemeli bnce:)![KK8 :8: :8:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk8.gif)
![Stick Out Tongue :P :P](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk21.gif)
![Stick Out Tongue :P :P](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk21.gif)
saç rengimde değişim olmadı sadece boyadan hemen sonra uygulamamak gerekiyo... bikaç hafta sonra uygulayıncada çok az bi akma oluyo sonra renk oturuyo zaten bnde açılma koyulaşma falan olmadı...devam edicem ben faydası var zararı yok herkes denemeli bnce:)
![KK8 :8: :8:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk8.gif)