- Konu Sahibi FashionbyHatis
-
bu sinemaki yi ben nerden bulacam ya turkiyede bulmak kolay burda yokkisaci cabuk uzatan baska formuller yokmu arkadslar bu arada ben yeni uye oldum kadinlar kulubune cok hos ve yararli bi forum
bu sinemaki yi ben nerden bulacam ya turkiyede bulmak kolay burda yokkisaci cabuk uzatan baska formuller yokmu arkadslar bu arada ben yeni uye oldum kadinlar kulubune cok hos ve yararli bi forum
6.kur az once kafamdaydıı
kızlaaar ya benim önemli 2 sorum olcak birincisi sinemaki saç dökermi? benm zaten saçım çok az uzatalım derken kel kalmayalım öteki topiklerde döküldüğünü yazmışlar siz ne biliyosunz bu konudaikincisi sinemaki saçtaki boyayı akıtırmı? lütfen cavep
Canım ben ilk kürümü dün yaptım şu an için dökülme söz konusu değil,halamda bu kürü benimle birlikte uyguladı saçları kızıl çok hafif aktı.Benim sarı saçlarım ama akma falan olmadı.
canım çok hafif aksa problem olmaz ama ben bu rengi elde edene kadar çok yaktım saçımı rengin gitmesini istememsanada hayırlı olsun şuan saçın nerlerinde bilgilendir bizi uyguladıkça
Yok canım çok akma olmuyor.Ben ilk kürümü uyguladım yeni dip boya yaptırmıştım üzerinden 2 gün geçti saçlarım çıkmış diplerden kahverengi gözüküyor
2 günde saçlarının dibimi gelmiişşşorjinalde hangi renkki saçın yani akma olmaz diyosun aksa bile alttaki orjinal renk mi ortaya çıkar yoksa daha açık değişik renk mi
Aranızda yeniyim yardımcı olun bana da ben 4. yapışım saçlarımda dökülme , sertleşme ve koyulaşma oldu saçlarım boyalı :S uzama farkediyorum ama sarımsaklı şampuan kullanmıyorum illa kullanmam şart mı ve ben işe başlayacağım yakın zamanda diplerim çıkmış boyamam gerekecek küre devam etmem şartmı 1 aydır yapıyorum 1 hafta daha yapıp ara versem olur mu acil cevap konu açılmasa ben açacaktım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?