geç kalmışsın heri ,yaşasııınnndonuyoruz kaç aydır ya ......
sebze fidesi ekecem sıcakları bekliyorum....
Ateş seni çağırıyooooo
ben yaptım canım zor bela allah affetsinAman aman ısınalımda hayırlısı ile daha temizlik bile yapamadık
Ama kesin kavrulacaz ne zaman ramazanlıkda inşallah o zamana sağ olursak
benimde tşört falan almam gerek,online alışveriş sitelerinden indirim kuponlarım var onları değerlendireyimDaha mevsim normali yaşayamadık ki üstüne çıksın. Isınsın artık yaa donuyoruzzzzz.
Al al.. Ya ben de bahar geliyor hevesiyle bir sürü gömlek aldım cıvıl cıvıl giyemiyorum ki, güneş var güya dışarısı çok soğuk. İçeride de polar eşofmanlarla dolaşıyorum.benimde tşört falan almam gerek,online alışveriş sitelerinden indirim kuponlarım var onları değerlendireyim
Yazın bildirimleri pikinili istiyorum haberin olsunDeniz Kum güneş istiyorum artık
Bitsin şu okullll
O yüzden bol bol pikini alcam sizin icinYazın bildirimleri pikinili istiyorum haberin olsun
bende evde uzun kollu canım..bu havalar bizi maffetti:))Al al.. Ya ben de bahar geliyor hevesiyle bir sürü gömlek aldım cıvıl cıvıl giyemiyorum ki, güneş var güya dışarısı çok soğuk. İçeride de polar eşofmanlarla dolaşıyorum.
geç kadın canımAy ben az zayıflasaydım da öyle ısınaydı
sen o sözü biliyormusun tikkacım,tarih hocamız sınıfta dolaşırken arada sırada beni bu havalar maffetti derdi:)kulakları çınlasın bizde sırıtırdıkAl al.. Ya ben de bahar geliyor hevesiyle bir sürü gömlek aldım cıvıl cıvıl giyemiyorum ki, güneş var güya dışarısı çok soğuk. İçeride de polar eşofmanlarla dolaşıyorum.