Hafta Hafta Bebek Gelişimi Resimleri

Mucize bu heralde,kimbilir daha bizlerin farkında bile olmadığımız neler oluyo ? Allah ım sana şükürler olsun bizede yaşatıyosun bu muhteşem duyguyu

cok guzel ve duygusal.rabbim bebeknisteyen ve arzu edene herkese bu duyguyu nasip eylesin tez vakitte insallah

Çok güzel....Hamile olduktan sonra sürekli gelişimine bakıyorum...Farklı birşeyler var mı diye...Allah şükürler...Nasıl güzel bir oluşum..

aman Yarabbim Senın Yaratma sanatın Sen ne Yücesın . hayranlık ve göz yaşlarıyla inceled,m tek tek tüm fotoğrafları... Rabbım Sen bizim Yaradanımızsın ve bızler senin aciz kullarınız...,,,,,,hher halimize binler şükür . Tüm isteyenlere nasib et Rabbim amin

Allahin bahsettigi mucizelerden sadece biri. Annelik değişik bi duyguyu gerçekten. Nezaman nasıl değişiyor insan. Ben hiç degismeyecekmisim gibi geliyor!!!

Ne büyük bir mucize allah herkese yaşatsın her aşaması güzel zorlukları olsada güzel... :KK49::KK36:

allahım sen ne büyüksün bu nasıl bir mucizedir yaaa binlerce şükürler olsuun bizede gösterdi yaşattı bu duyguyu :):KK68:

selammm hamişler nasılsınız, cinsiyetiniz belli olmaya başladı mı artık, benimkine erkek gibi dedi
bi çıkıntı gördüm dedi.bilmiyorum emin olmadan söyledi.ben söylemesini istemiyordum sormadım doktora kendi tahmin etti ama biliyorsunuz bu haftalarda tam bilemiyorlar.diğer kontrolde bakalım ne dicekk:S

X